Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűri egy ferfi a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűri egy ferfi a barátnője feltekenykedeset es a kontrollt?

Figyelt kérdés
Okkal es ok nelkuli féltékenységet es hagyja magát irányítani?

2021. szept. 26. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert szereti. Ismerni kellene az embereket, hogy korrekt választ kapj.
2021. szept. 26. 13:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én nõ vagyok és én azért tūrtem ezt a pasimtól, mert nem láttam mást. Anyukámnak bem voltak barátnõi, apàmnak se, négyesben éltünk a testvéremmel egymás sggében. A barátnõkben akkoriban csalódtam, akkor volt az a korszakom, hogy a nõk sunyi kétszínū dogok (ami nem igaz). Tehát azért tūrtem el Mert senki sem szolt hogy ez nem normális
2021. szept. 26. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudja kezelni a szituaciot. Az emberek nem ugy vannak hogy bekerulnek egy kapcsolatba es maris tudjak mit hogy kell csinálni. Sok rossz kapcsolat kell mig az ember rajon arra hogy mi kell neki es foleg hogy mi nem
2021. szept. 26. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom azért tűri el, mert ő ugyanazt csinálja :D Megbeszéltük egyszer, hogy mindketten arra vágyunk igazából, hogy az egyetlenek legyünk a másik életében. Nincs veszekedés, nincs feszültség, ha az egyik azt mondja, "a csaj/pasi sok, koptasd le" akkor ez van :D Semelyik felszínes barátságunk nem ér annyit, mint a párunk. (Nálunk legalábbis)
2021. szept. 26. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!