Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdjek a párom féltékenyk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a párom féltékenykedésével?

Figyelt kérdés
Negyvenesek vagyunk, 1 éve vagyunk együtt. Párom (44F) elképesztően féltékeny, konkrétan a semmire is. Nem tartom magam egy extrán vonzó nőnek, átlagos vagyok, ő valamiért mégis azt gondolja, hogy bomlanak utánam a férfiak. Ha elmesélem neki, hogy egy kollégámmal beszélgettem, vagy az exem akivel 2 éve szakítottam, felköszöntött szülinapomon, látom rajta, hogy rosszul esik neki, és bántja a dolog, ha rákérdezek, el is mondja, hogy féltékeny, és nem akar engem elveszíteni. Nem adok okot ezekre a gondolatokra, mit tegyek ebben a helyzetben? Ha ok nélkül, csak azért féltékeny, mert minden helyzetben azt a lehetőséget látja, hogy én megcsalom? Van valami tanácsotok? Azon kívül, hogy szakítsak, mert azt nem szeretném. Köszi!
2021. ápr. 27. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
ha később már nem lesz ilyen akkor megszokottá vált a kapcsolat
2021. ápr. 27. 11:53
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem akarsz szakítani ezzel a selejttel, akkor szenvedj csak, most erre mit mondjon az ember. Azt most azonnal felejtsd el, hogy valaha megváltozik, mert te is tudod, hogy nem fog. Ha ezzel együtt is szeretni akarod, akkor szeresd csak, egészségedre.
2021. ápr. 27. 12:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért lenne attól selejt, hogy féltékeny típus? Én nem az a fajta vagyok, aki ha probléma van, egyből szakít és keres mást, én megoldani szeretném ezt a problémát.
2021. ápr. 27. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem volt ilyen párom, és egy idő után még olyankor is féltékeny volt, ha egyedül voltam otthon, mert biztos jön hozzám valaki..Jó darabig próbáltam segíteni neki, megérteni, hogy miért vannak ilyen félelmei, holott soha nem voltam még csak flörtölős típus sem. De aztán nem, hogy jobb, de ugye egyre elfajultabb lett a helyzet, és nem bírtam már tovább az ocsmány vádaskodásait.

Ha nálatok nem is ennyire durva, de sajnos a féltékenységnek oka van, és ez benne keresendő, és amíg ezt nem oldja meg, addig te folyton gyomorgörcsben fogsz élni.

2021. ápr. 27. 12:27
 5/9 A kérdező kommentje:
4: köszi, nálunk nincs vádaskodás, sokszor nem is mondja, csak én látom rajta, hogy ilyen gondolatai vannak... próbálnék neki inkább segíteni, hogy ezeket a dolgokat elfelejtse, tudja, hogy bízhat bennem, az előző csalódásai miatt lett ilyen sajnos... ha eldurvulna a dolog, és nem tudnék változtatni ezen a helyzeten, akkor muszáj lenne lépnem, de amúgy minden más téren nagyon jól megvagyunk, és valljuk be, 40 felett már nem olyan egyszerű társat találni, szóval remélem, hogy megoldódik ez a dolog :)
2021. ápr. 27. 12:49
 6/9 anonim ***** válasza:
32%

Komoly kisebbségi komplexus és birtoklási vagy.

Mit akarsz vele kezdeni ?

2021. ápr. 27. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Én vigyáznék a gondolatolvasással. Szerintem sokkal jobb, ha megbeszélitek ki mit érez.
2021. ápr. 27. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Nárcisztikus, manipulatív párod van. Hajrá!
2021. ápr. 27. 20:13
 9/9 Savlekotő ***** válasza:
0%
Ne szakits te is várd meg míg összever mert ránéztél a postásra portásra tesódra háziállatra..
2021. ápr. 28. 02:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!