Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja, hogy elengedjem?
Az exem, aki tudja, hogy mennyire szerelmes voltam belé, vele képzeltem el a jövőm, szakított velem, majd következő héten összejött mással.
Nagyon küzdök hogy túllépjek rajta, próbálom kerülni, de sajnos ugyanarra az egyetemre járunk, így rengetegszer látom az új párjával.
Nem jóban váltunk el, tudja, hogy mennyire megviselt az egész, néha mégis úgy érzem, reményt kelt bennem a viselkedésével. Tudom, hogy ezt nekem kell szabályoznom, és lehet, csak beképzelem, de annyira nehéz, amikor likeolja a képeimet, bulikban bókol, flörtöl, keresi a társaságom…nemrég bekövetett a lehető összes közösségi oldalon, azokon is amiket most csinált…de amikor ott a barátnője nyilvan teljesen ignorál.
Miért csinálja ezt velem?
Mert egy senkiházi pöcs, a barátnőt csalja, akivel lehet és te veled is megtenné.
Tiltsd le és még csak rá se nézz, ha elkezd pofázni, hogy miért blabla, mond meg neki, hogy elég volt belőle, vagy azt, hogy ő a múltad és exxel nem akarsz tovább kapcsolatban lenni még baráti szinten sem.
TE miért nem ignorálod őt??
Azért hülyít, mert hagyod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!