Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 1,5 hónap után ezt mondta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1,5 hónap után ezt mondta, elengedjem, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

1,5 hónapja találkozgatok egy férfival. (5 éves kapcsolaton vagyok túl, így elég béna vagyok a randizásban és az ismerkedésben). Ismertük egymást előtte is látásból, de csak most kezdünk el ismerkedni. Sajnos szex is volt az első randin. Azóta találkozgatunk, otthoni programok vannak, de ki nem mozdulunk. Most azt mondta, hogy neki így jó, ha nekem is, és nem tudja, hogy kialakul-e valami komoly, de nem zárja ki a dolgot. Szerintetek hagyjam a fenébe, vagy az elején még normális, hogy nem tudja mit akar?

22L

2021. márc. 15. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Gyerekes vagy még! Összefekszel valakivel aki iránt nem érzel semmit utána meg azon tanakodsz,hogy kidobod! Gratulálni tudok csak 👏👏
2021. márc. 15. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Még eléggé az elején vagytok, de igazából neked kellene tudnod, hogy jó-e ez így neked 🤷‍♂️ ha úgy gondolod hogy nem, akkor küldd el.
2021. márc. 15. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda mázlista férfi, nekem még soha sem jött össze az első randin dugás...
2021. márc. 15. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

"Sajnos szex is volt az első randin"

...gratulálok...

2021. márc. 16. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!