Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak felszínes dolgokról tudunk beszélgetni azt inkább akkor hanyagoljam ugye?
Sziasztok. Ismerkedem egy pár hónapja egy sráccal ,de úgy érzem nem jutunk egyről a kettőre. Konkrétan csak felszínes dolgokról tud dumálni ,hogy mi volt a munkahelyén ,mit főztem vacsorára , mi volt az az napi programom (eleve nekem már ez is kissé unszimpatikus, mert sokszor számonkérőnek érzem,és nem szeretem ha már ilyenkor minden lépésemről be kell számolnom )
3x randiztunk , az első jó is volt ,ezért is volt 2. A másodikon se éreztem már annyira jól magam vele,mert konkrétan ugyanazt szajkozta mint az első randin. Semmi újat nem tudott mondani. De adtam neki még egy randit. A 3. randi viszont már tényleg borzalmasan untam magam vele.
Ti mit gondoltok? Van még ebbe valami?
9 vok
Régebben rengeteg lánnyal randiztam. Beszélgetés, fagyizás, séta stb. Semmi online hülyeség.
És bizony sok volt olyan, akit a 2-3. randi után már felhívni se volt kedvem, függetlenül attól, hogy szeretkeztünk e már vagy még nem.
Vagyis ha elkezdtem filózni, hogy ááá ma nem hívom fel, mert...., akkor már megette a franc az egészet, mert valamiért kihült az érdeklődés. Aztán jött a 2., 3. x-edik és észre sem vettük, de eltelt 5-6 év együtt, na és ez a tutti sztem.
Ahol már elindul a filózás, hogy áááá még nem az igazi, de adok még x esélyt, arra keresztet is vethetsz nyugodtan.
De minek húzod/húznád az agyát? Te szeretnéd ha veled ezt csinálnák?
A hiú reménykeltést?
Akkor meg nincs miről beszélni!
Ha nem élvezed, szart sem ér az egész, ahogy egy ismert híresség fogalmazott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!