Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is hanyagolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hanyagolják egy olyan nőt, aki mindig engedi hogy fizessek a randin és sosem akar visszahìvni az ilyen nő valószínűleg Gold digger?

Figyelt kérdés
Oké férfi dolga fizessen a randin első második randin természetes.. Meghívtam, étteremben is voltunk már, de már sok randin túl vagyunk és szinte mindig engedi és sokszor úgy érzem hogy el is várja hogy én fizessek a randikon és ő sosem akart visszahívni még semmire
2022. aug. 21. 13:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon átlátszó!
2022. aug. 21. 13:24
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Mi lenne, ha kommunikálnál? Elvileg te kapcsolatot akarsz, annak meg az az alapja.

Megmondod, hogy első randin szívesen fizetsz, de most már zavar, hogy még csak nem is tesz úgy, mintha kivenné a részét. Mi az oka?

Aztán a válasz alapján tudsz dönteni.

Másrészt: ha neked ez megterhelő, ne vidd éttetembe! Menjetek kirándulni, társasoztatok a haverokkal, főzzetek együtt. Ha ezekre az ingyenes/olcsó programokra húzza az orrát, akkor pénzre megy.

2022. aug. 21. 13:28
 3/18 anonim ***** válasza:
31%
Most a kezdeti randikon a legjobb oldalát mutatja neked... ha ez a legjobb oldala, milyen lehet később?
2022. aug. 21. 13:32
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

Csak en vagyok olyan h SZIVESEN fizetek AKARMIT annak a nonek, akivel ugy erzem EN talalkozni akarok msg a jovoben hogy jobban megismerheszem ?

Ne legyetek mar skotok, a csaladfenntartas eleve a ffi feladata.

Majd azt is szamon keritek a Non hogy miert van otthon ha beteg / nincs bevetele vagy mi.....

27F/vallalkozo

2022. aug. 21. 13:34
 5/18 anonim ***** válasza:
25%
Ha egyebkent erzed a szipatiat, vonzalmat iranyabol, akkor oke. Ha meg nem, akkor kihasznal.egyebkent csak szolok, hogy kormos 6000,pedikur 6000, fodrasz 10.000, nappali arckrem 10.000 ejszakai arckrem 10.000. a tobbit nem szamoltam. Multkor vettem 4 fulbevalot a plazaba, 18.000 ft volt osszesen.
2022. aug. 21. 13:39
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

#5 a férfinek mi köze van ahhoz, hogy te mennyit költesz szépségápolásra? Ha igényes, akkor ő is költ fodrászra, jó ruhákra, kondibérletre, márkás karórára stb.

Szerintem illetlenség egy nőtől, ha a kb. 3. randin már nem kérdezi meg, hogy feleztek-e, vagy hogy most ő fizessen. Én mindig megkérdezem erről a barátomat, így van, hogy felezünk, van, hogy ő fizet. Csak az első két randin nem kérdeztem rá, mert akkor igenis fizessen a férfi, ha ő hívott el. Én a helyedben hagynám ezt a nőt, tényleg kihasználás szaga van.

2022. aug. 21. 13:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Ráadásul tudja hogy fizikát tanítok egy középiskolában nettó 220 ezer forintért
2022. aug. 21. 13:44
 8/18 anonim ***** válasza:
79%

Most jön az, hogy ő meg a 16 éves diákod, de azért akkor is...

2022. aug. 21. 13:47
 9/18 anonim ***** válasza:
40%

#4: "akivel ugy erzem EN talalkozni akarok msg a jovoben hogy jobban megismerheszem"

Na és pont itt a baj. Nem te akarsz vele találkozni, őt megismerni, hanem TI akartok találkozni és megismerni EGYMÁST. Remélem érzed a különbésget.

2022. aug. 21. 13:49
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

1.: Provokálós kamu.

2.: A FÉRFI fizet.

3.: Ha csoro vagy, ne akarj nőt!

2022. aug. 21. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!