Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is hanyagolják egy olyan nőt, aki mindig engedi hogy fizessek a randin és sosem akar visszahìvni az ilyen nő valószínűleg Gold digger?
Nő vagyok.
Első randin mindig engedem, hogy a férfi fizessen. Utána attól függően, hogy tetszik-e. Ha igen, akkor visszahívom, mert úgy érzem, megéri befektetni. Ha nem, akkor hagyom akár a századik randiig is, hogy ő fizessen, legalább ennyit kapjak. Oké századikig nem jutok el olyannal, aki nem tetszik, max 4 randi volt a rekord és akkor mindent a srác állt.
Bár a kérdés erősen trollkérdésnek tűnik, azért válaszolok.
Én pár hete ismerkedtem egy lánnyal, a talikon vagy meghívtam erre-arra, vagy felesben fizettünk. Amikor feljött a lakásomra, főztem neki.
Mindezt azért tettem, mert neki nem volt munkája, ráadásul messzire lakott tőlem, a jegy árának kifizetése is megterhelő volt neki anyagilag.
Nekem meg autóm van és jó fizetésem, úgy voltam vele, hogy amíg talpra nem áll anyagilag, szívesen meghívom továbbra is.
Végülis csúnyán váltunk el, kiderült, hogy csak kihasznál.
Azóta ráadásul elég sok víz lefolyt a Dunán: ha lenne barátnőm és együtt élnénk, jelentősen megdrágulna a rezsiköltségem. Úgyhogy innentől kezdve csak olyan lánnyal randizom, akinek legalább egy diákmunkája van - azért huszonévesen ez nem egy valóságtól elszállt elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!