Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek is hanyagolják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hanyagolják egy olyan nőt, aki mindig engedi hogy fizessek a randin és sosem akar visszahìvni az ilyen nő valószínűleg Gold digger?

Figyelt kérdés
Oké férfi dolga fizessen a randin első második randin természetes.. Meghívtam, étteremben is voltunk már, de már sok randin túl vagyunk és szinte mindig engedi és sokszor úgy érzem hogy el is várja hogy én fizessek a randikon és ő sosem akart visszahívni még semmire
2022. aug. 21. 13:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#10 ha csóró vagy, ne egy férfin akarj élősködni. Neked is adott a lehetőség, hogy tanulj és jó munkád legyen.
2022. aug. 21. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan egy aranyásóba futottál bele, köztudott, hogy a 200-ból élő tanárokra vadásznak. 😂
2022. aug. 21. 14:52
 13/18 anonim ***** válasza:
7: akkor nyilván nem golddigger...
2022. aug. 21. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Nő vagyok.

Első randin mindig engedem, hogy a férfi fizessen. Utána attól függően, hogy tetszik-e. Ha igen, akkor visszahívom, mert úgy érzem, megéri befektetni. Ha nem, akkor hagyom akár a századik randiig is, hogy ő fizessen, legalább ennyit kapjak. Oké századikig nem jutok el olyannal, aki nem tetszik, max 4 randi volt a rekord és akkor mindent a srác állt.

2022. aug. 21. 18:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
14#: jol ertem h te olyannal elmesz randizni 2. es 3. alkalomra is, akivel amugy 100% biztosan nem fogsz osszejonni mert nem tetszik ?
2022. aug. 21. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
jól hát.
2022. aug. 21. 18:14
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nem, ha 100% biztos vagyok benne, hogy nem jövök vele össze, akkor nem. Amikor bizonytalan vagyok, mert nem annyira tetszik, vagy tetszik, csak tudok róla valamit, ami hátráltat abban, hogy biztos legyek a dolgomban, akkor van, hogy adok egy esélyt. Volt már így kapcsolatom, hogy a 3. randira döntöttem el, hogy szeretnék tőle többet.
2022. aug. 21. 19:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Bár a kérdés erősen trollkérdésnek tűnik, azért válaszolok.

Én pár hete ismerkedtem egy lánnyal, a talikon vagy meghívtam erre-arra, vagy felesben fizettünk. Amikor feljött a lakásomra, főztem neki.

Mindezt azért tettem, mert neki nem volt munkája, ráadásul messzire lakott tőlem, a jegy árának kifizetése is megterhelő volt neki anyagilag.

Nekem meg autóm van és jó fizetésem, úgy voltam vele, hogy amíg talpra nem áll anyagilag, szívesen meghívom továbbra is.

Végülis csúnyán váltunk el, kiderült, hogy csak kihasznál.

Azóta ráadásul elég sok víz lefolyt a Dunán: ha lenne barátnőm és együtt élnénk, jelentősen megdrágulna a rezsiköltségem. Úgyhogy innentől kezdve csak olyan lánnyal randizom, akinek legalább egy diákmunkája van - azért huszonévesen ez nem egy valóságtól elszállt elvárás.

2022. aug. 23. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!