Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még hanyagoljam az ismerkedést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még hanyagoljam az ismerkedést?

Figyelt kérdés

Egy hónapja ért véget egy egy éves kapcsolatom, és azt veszem észre, hogy nagyon szeretnék magam mellett tudni valakit, de lehet nem jó, ha így rá vagyok görcsölve a témára.

Én mondtam ki, hogy legyen vége, jobb is így nélküle, de egy társra nagyon vágynék már. Olyanra aki figyel rám, aki megért és akivel tényleg egy hullámhosszon vagyunk. Mert ezt úgy érzem nem kaptam meg az előző kapcsolatomban sem. Nem ő hiányzik, hanem egy normális kapcsolat. Viszont lehet tudatosan hagyni kellene az ismerkedést, amíg ennyire rá vagyok kattanva a témára. Vagy pont emiatt kellene valaki, akire tényleg vágynék és akkor megnyugodnék?

Lehet csak szokatlan ez az élethelyzet és ez mondatja velem, csak olyan fura érzés egyedül lenni a lakásban.

Ti mit gondoltok? Foglalkozzak csak magammal egy ideig, és majd jön a "nagy Ő", amikor jönnie kell?

27/F

2020. aug. 16. 16:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baj, hogy megszoktad hogy volt valaki, és most az hiányzik. Nem hiba, ha elkezdesz ismerkedni, nem kell rögtön megnősülni. Ismerkedj, aztán majd meglátod, mire is van szükséged.
2020. aug. 16. 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!