Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hanyagoljam már most a pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyagoljam már most a pasit vagy inkább szánjak időt arra, hogy megiemerjem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi kollegam, igazabol csak soforkodik nalunk. Nekem bejon, ahogy eszrevettem en is neki, de ritkan jon ide es nagyon keveset tudunk beszelunk.

A teljes nevet nem tudom, ezert az nem jatszik sajnos, hogy megkeresem egy kozossegi oldalon es rairok..

Ha meglat mindig fulig er a szaja, altalaban mindig o hamarabb eszrevesz es akkor oda is jon koszonni, sokszor megakar hivni kavera, ha nem fogadom el eroskodik. :D Ha eppen vele kell egyutt dolgoznom mert tolunk visz cuccot akkor, pimaszul mosolyog, vannak vicces de ketertelmu megszolalasai, de szemtelenkedni nem szokott velem. Inkabb mintha probalna csapni a szelet. Egy masik sofor, a jo baratja, o surun jar hozzank, kerdeztem tole hogyhogy ritkan jon ide a haverja? Mondta nem tudja, pedig tobbet beszel vele mint barki massal, de, hogy o jo gyerek, de ismeri eleg jol.... Szamomra furan hangzott ez a 'ismeri eleg jol' a hangsuly miatt, ezert rakerdeztem, hogy valami baj van vele? Azt mondta nem, jo gyerek nagyon.

Aztan nem firtattam tovabb a temat nehogy levagos legyen miert erdeklodok.

Probaltam puhatolozni egy masik reszlegen dolgozo kollegatol, tudja e a nevet, nem jartam sikerrel, de meselt olyanokat a pasirol, hogy amilyen szendenek tunik annyira pimasz, vigyazzak vele, ne engedjem magamhoz közelebb mert akkor lehet szemtelenkedik, tapperolna stb.(Bar hozzam meg egy ujjal se nyult, de pofatlan megszolalasa se volt meg.) Meg, hogy k*rvazni jar, mert arrafele megy es meselt sztorikat.. Nem tudom mit higgyjek mert ez a kollega neha szeret nagyokat mondani..

A haverjat meg nem merem mar tovabb faggatni, a sraccal ritkan talalkozok... De a nevet se merem megkerdezni.. Ti mit gondoltok?

2021. máj. 31. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Sofőr??? Hanyagold.
2021. máj. 31. 20:26
 2/5 A kérdező kommentje:
*megismerjem
2021. máj. 31. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem kezdeményez akkor hagyd.
2021. máj. 31. 22:43
 4/5 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Szóval nem mered megkérdezni a nevét.

Ismerős érzés, én is ilyen voltam kb. 6-7 évesen.

2021. máj. 31. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

"Van egy pasi kollegam"

könyörgöööm...miért munkahelyen kell ezt intézni? Miért nem elég jó neked, hogy van egy biztos, kiszámítható munkád? Miért nem lehet máshol ismerkedni?

2021. jún. 1. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!