Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik nemnek nehezebb külsőre megfelelni?
Vegyük végig, hogy melyik nem mivel tud vonzó lenni a másik számára.
Férfi vs Nő
Arc vs arc
Testalkat (izmos, stb) vs testalkat (jó a feneke, stb)
Legyen magas vs kb mindegy a magasság
Legyen nagy a farka vs ide max melleket lehetne írni, de abból a kicsi is jó
Szóval a férfiknak 4 külső jegyben kell jónak lenniük, a nőknek pedig csak 2-ben.
És itt ez a tegnapi kérdés, amiből kiderült, hogy a magas, nagyfarkú férfiak olyanok a nők számára, mint a gyönyörű, formás nők a férfiaknak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A felsorolt tulajdonságokból persze az arc valamennyire ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. A testalkat is, de az változtatható.
"Prostihoz is fittness modell testalkattal 18-22 centis farokkal kell menni"
Ha ez igaz lenne a legtöbb prosti már rég munkanélküli lenne.
32. Te nem érted az egész prostizást úgy látom.
Itt az egésznek az lényege a pasi azért fizet a prostinak, hogy ő jól érezze magát és az, hogy a csaj is élvezi e neki csak másodlagos. A prostinak se olyan fontos, hogy jó legyen pasival mert ha a jó szexre menne eleve nem is lenne a vendégei többségével és csak a pénz miatt van velük.
Én biztosan nem égetném magam rommá egy prosti előtt! Pénz ide vagy oda, egy hányás ahogyan kinézek, még a tükröt is utálom.
34. Nem vagyok incel, sajnos házas vagyok.
A prostikhoz mindenféle férfi jár. Nekik nem kell tetszened, ők dolgoznak.
Na ugye, hogy a nagy farok a vonzó.
A 33-mas jól leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!