Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak iránt elvárt tulajdonságoknak nehezebb megfelelni mint amit a nőktől várunk el?
Egy férfi legyen határozott magabiztos sportos humoros anyagi biztonságot teremtse meg talpraesett legyen és tudjon dönteni ha baj van
Egy nő legyen csinos sportos kedves empatikus aranyos és házimunkát csináljon (ez már egyre kevésbé elvárás mert a férfinak is részt kell ebben venni különben önállótlan anyuka pici fia lesz)
A szokásos napi kálvária.
Nem unalmas még?
Én határozott vagyok, magabiztos, sportos, humoros, anyagi biztonságot megteremtettem, talpraesett vagyok, és tudok dönteni, ha baj van.
Nő létemre.
Nem értem a kérdést, hogy ezeknek miért nehéz megfelelni?
Ja, empatikus vagyok, aranyos, és házimunkát is csinálok.
Akkor most mi van?
Sürgősen el kell rohannom a mosdóba, hogy megnézzem, akkor én most férfi vagyok-e vagy nő!
ÚÚÚristen, milyen szemét, mocsok nők vannak, hogy a férfiaktól elvárják a férfias tulajdonságokat! Ilyen még a történelem során soha nem volt, csak most jött ez divatba, hogy a nőknek ilyen extra elvárásaik vannak.
Régen sokkal könnyebb volt, mikor 14 évesen már a határokat védték a török ellen, és a várfalon kellett harcolni napi 8-10 órán keresztül, vagy mikor 16 évesen nősültek, és 22 évesen már 3 gyerekről és a feleségükről, plusz szegény, öreg, 40 éves szüleikről kellett gondoskodniuk egyedül!
Bezzeg a nőknek akkor se volt más dolguk, mint szépnek lenni, főzni, és túlélni a gyerekszülést, miután szétették a lábukat!
Azt kifelejtetted, hogy 2016-ban nem fogja minden nő elvárni, hogy letartsd, és ő is aktívan megteremi az anyagi biztonságot, veled együtt. Tudod, a nők is legalább annyit dolgoznak, mint a férfiak, és aszondják, hogy ugyanannyiért. Utóbbiról pl. lehet vitatkozni.
Másrészt: én a nőktől is elvárom, hogy határozottak legyenek, és tudjanak dönteni. Ma nem szorul rá senki azért egy pasira, hogy megmondja, mit csináljon. Sőt, próbáld csak meg egyszer te megmondani a nőnek, hogy mit tehet, majd rájössz...
Másrészt lehet, hogy van bennem némi leszbikus hajlam, de én a férfitól is elvárom, hogy empatikus és aranyos legyen, legalább is velem mindenképp. Na, akkor most mi van?!
Persze, sokkal egyszerűbb naponta ötször kiírni egy pityergős kérdést arról, hogy milyen borzalmasan irreális a nők elvárása (hahaha), mint felállni a gép elől, és ebben a szép, napsütéses időben elmenni olyan helyre, ahol vannak nők, és lehet ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!