Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan miért kellene megfelelni a nőknek?
Nagyon sok srácnak van olyan problémája, hogy nem tud ismerkedni a nőkkel, és emiatt teljesen el van keseredve. Ismerjük a kifogásokat: nem tartják magukat külsőhöz elég jónak, nincs elég pénzük, nem tudnak mit mondani stb... Tulajdonképpen nyilvánvaló, hogy ez az egész dolog hátterében egy dolog van: az, hogy meg akarnak felelni a nőknek.
Tudom, mert ez a probléma engem is érintett. Azonban van egy kis bökkenő: lehetetlen megfelelni az összes nőnek. Ha rosszfiú vagy, az a baj, ha romantikus srác, az a baj. Talán még az se jó, ha valaki köztes, mert időnként előfordulhat, hogy a nőcinek olyanra van igénye, aki a fenti két stílust extrémebben viseli [bár utóbbi iránt nincs túl nagy kereslet, sőt szinte nincs is a nőknél].
Amit ebből az egészből ki akarok hozni, az mindössze annyi, hogy ha valaki már valahogy kinéz, és van valamilyen stílusa, és bátorsága, egészen biztos, hogy fog tudni magának csajt találni. De az is igaz, hogy [legalábbis eleinte] nem minden nővel lesz meg a közös hangsúly. Elhiszem, hogy egyesek ezt nehezen fogadják el, és tiszteletben is tartom de tapasztalataim szerint ez igazság.
Nem is értem igazából, hogy miért írtam ki ezt a kérdést... Talán még annyit kívánnék minden normális csajnak, hogy találjon hogy hozzá illő fickót, és minden normális pasasnak, hogy össze tudjon jönni egy normális csajjal.
Ez így van.
Olyan partnert kell keresni, aki passzol hozzánk, nem pedig olyannak mutatni magunkat, amit elvárnak. Úgy sem fog menni.
Előző:
Én kétféle kapcsolatban gondolkodok:
1. Ha szexuális/laza kapcsolatra keresek nőt, akkor hajlandó vagyok leadni az igényeimből.
2. A jövőben szeretnék azonban meg is házasodni, arra viszont csak olyan nőt szeretnék, aki tökéletes számomra, mind külsőleg, mind belsőleg. Persze tudom, hogy tökéletes nő nem létezik, szóval az apró hiányosságok [pl. nincs túl nagy melle] nem fog zavarni. Szóval egy viszonylagos tökéletességet várok el.
A helyzet azonban az, hogy viszonylag tökéletes nőt is nehéz találni. A jó hír viszont az, hogy csak egyetlen ilyen nőt kell találnom, a több milliárdból pedig csak akad egy, akire azt tudom mondani, hogy "igen, ő az, akivel örökké együtt szeretnék maradni, mert külsőre és belsőre is nagyon tetszik".
De ez utóbbi még odább van nekem.
Persze, hogy nem kell mindnek megfelelni, és érdemes kialakítani egy saját stílust, de ha ez a stílus senkinek nem tetszik (és nem azért, mert ártalmas lenne), és az embert is csak elutasítások érik, akkor az azért elég rossz.
A másik meg, hogy oké, hogy elsőre egy lány úgy tűnik, hogy illik hozzám, de még az ilyen lányok elvárásai is különböznek annyira, hogy ne legyen erre se egy univerzális recept, hogy mégis hogyan kéne cselekednem. Az egyikhez így kell közeledni, a másikhoz úgy, a harmadikhoz meg amúgy, és ha nem találom el elsőre, akkor pápá.
25/F
Egyetértek Kérdező, én se értem, miért kellene megfelelni bármilyen lánynak, csak azért, hogy a "birtoklás kedvéért" legyen barátnőm. Rengeteg időt, energiát és pénzt elvisz a dolog, és mindezt miért? Csak hogy valamikor a nagyon távoli jövőben TALÁN esetleg összejön egy csaj? Baromság. Akkor már inkább olyasmire fordítom az erőforrásokat, ami nekem is élvezetes, szeretem is csinálni, sőt, ne adj'Isten még profitálok is belőle!!!
A csajozást meg hagyom a 3,14csába.
De ki akar az összes nőnek megfelelni egy személyben? Aki hü.lye. És ki akar akármilyen nőnek is megfelelni? Majd, ha már kapcsolatba lépsz egy igazi nővel, akkor lehet törekedni a tűz, szenvedély, harmónia felépítésén és megtartásán, addig minek erőlködni, mint egy cirkuszi bohócnak, ha önmagadért nem képes rajongani?
Igen, találhat az ilyen srác, csak kihagytad azt, ha valaki Novoszibirszk mellett lakik egy néptelen faluban, 100 km-re az emberektől, max pár vénemberrel együtt élvén ott, akkor cseszheti, hogy néz ki, milyen fizikai, mentális adu-ászai vannak, mert mondjuk nincs pénze, módja elutazni, hogy egyáltalán potenciális jelöltek közé kevereshessen. Magyarul: számít a fizikai környezet is, ahol élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!