Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugyan miért kellene megfelelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyan miért kellene megfelelni a nőknek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok srácnak van olyan problémája, hogy nem tud ismerkedni a nőkkel, és emiatt teljesen el van keseredve. Ismerjük a kifogásokat: nem tartják magukat külsőhöz elég jónak, nincs elég pénzük, nem tudnak mit mondani stb... Tulajdonképpen nyilvánvaló, hogy ez az egész dolog hátterében egy dolog van: az, hogy meg akarnak felelni a nőknek.

Tudom, mert ez a probléma engem is érintett. Azonban van egy kis bökkenő: lehetetlen megfelelni az összes nőnek. Ha rosszfiú vagy, az a baj, ha romantikus srác, az a baj. Talán még az se jó, ha valaki köztes, mert időnként előfordulhat, hogy a nőcinek olyanra van igénye, aki a fenti két stílust extrémebben viseli [bár utóbbi iránt nincs túl nagy kereslet, sőt szinte nincs is a nőknél].

Amit ebből az egészből ki akarok hozni, az mindössze annyi, hogy ha valaki már valahogy kinéz, és van valamilyen stílusa, és bátorsága, egészen biztos, hogy fog tudni magának csajt találni. De az is igaz, hogy [legalábbis eleinte] nem minden nővel lesz meg a közös hangsúly. Elhiszem, hogy egyesek ezt nehezen fogadják el, és tiszteletben is tartom de tapasztalataim szerint ez igazság.

Nem is értem igazából, hogy miért írtam ki ezt a kérdést... Talán még annyit kívánnék minden normális csajnak, hogy találjon hogy hozzá illő fickót, és minden normális pasasnak, hogy össze tudjon jönni egy normális csajjal.

2016. okt. 12. 23:06
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Előző:

Nagy városban nyilván könnyebb ismerkedni, ezt aláírom. Szerencsésnek is mondhatom magam, hogy nagy városban élek.

2016. okt. 13. 00:23
 12/26 anonim ***** válasza:
44%

#nagyváros (bocs)

Hát igen, például nem is értem az olyanokat, akik budapestiként vagy más nagyvárosiként pl. Szeged, Miskolc, Győr, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Kecskemét, ráadásul ezek is egyetemi városok egész évben nyüzsgő diákélettel hogy nem képesek összeszedni valakit?

Nem mindegy, hogy ilyen helyen élsz vagy mondjuk Felvidéken egy 3,14csányi faluban 120 km-re a legközelebbi "értékelhető" várostól, vagy még extrémebb, amit írtam is. :D

2016. okt. 13. 00:27
 13/26 anonim ***** válasza:
51%
Bolond, aki meg akar felelni egy nőnek. Előbb a nő bizonyítson, hogy érdemes-e a kisujjamat is megmozdítani érte.
2016. okt. 13. 00:38
 14/26 A kérdező kommentje:

Előző, köszi a javítást.

Az a helyzet, hogy hiába lakik valaki olyan helyen, ahol sok nő van, mert az nyilván borítékolható, hogy ha egyesével megszólítja őket, lennie kell valamennyinek, aki elfogadja a közeledést.

A baj csak az, hogy maga az ismerkedés nem mindenkinek megy. Aki nem született nőcsábásznak, az igen meg fog szenvedni azzal, hogy olyan stílust építsen ki, ami elég ahhoz, hogy egy nő elfogadja a közeledését. Mert ha valaki fél, az kisugárzik, és onnantól kezdve a nő sem akar tőle majd semmit, mert számára is taszító lesz a dolog. Egy komor, félős stílus ugyanis taszító a csajoknak. A nők ugyanis azoknak a fickóknak mondanak igent, akik közvetlenek, barátságosak velük. Márpedig egy félős pasi még mosolyogni sem tud, max erőltetett vigyort vesz magára. Ha a nő pedig megérzi a félelmet, akkor onnantól fogva game over. Vagy finoman jelzi, hogy lépjen tovább az illető, vagy figyelembe sem veszi.

A félelem pedig abból táplálkozik, hogy megfelelési kényszer van az illetőn, hogy olyan stílust mutasson, ami bejön annak a csajnak, akivel éppen ismerkedik. A megoldás viszont abban lenne, hogy úgy gondolkodunk, hogy ismerkedünk csajokkal, akkor vagy összejön, vagy nem. Ha nem, akkor tanulunk a hibánkból, és előre tekintünk, mert előbb-utóbb úgyis össze fog jönni. Legalábbis ha valaki szorgalmas és járja a szórakozóhelyeket, vagy azt a helyszínt, amit kiszemelt magának ismerkedésre.

2016. okt. 13. 00:43
 15/26 anonim ***** válasza:

Ha egy pasi olyan mint Keith, a Keith című filmből akkor nálam nyert ügye van. :D Nekem bejön a nyomulás. És sok csaj szereti ha nyomulnak, még ha nem is adják jelét, szóval csak bátran. Igen, nem mindig merjük jelét adni ha tetszik egy fiú, mert azt akarjuk hogy küzdjenek értünk, hogy tudjuk, megérünk-e ennyit. Másképp működünk.

20,lány

És nem kell megfelelni, csak add önmagad. Az emberek ízlése eltérő. Én van akinek nagyon tetszek, van akinek meg kevésbé...sőt.

Fordítva szintén. Van olyan pasi aki mindenkinek tetszik de nekem nem jön be és van aki mások szerint ronda én meg összejönnék vele.

2016. okt. 13. 01:15
 16/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod utolsó.

Az az igazság, hogy én magammal küzdök, a lányokért nem. Ha a nőkért küzdenék, azzal akaratlanul is elismerném a felsőbbrendűségüket, hiszen ha én küzdök értük, én vagyok az alacsonyabb rangú. Ha valakinek küzdeni kell értem, hát tegyék ők, én is értékes ember vagyok. Mindkét nemnek persze az lenne jó, ha egymásért ha egymásért küzdenénk.

Egyébként a nyomulás szerintem is jó dolog, csak nyomulni is tudni kell. Más dolog ugyanis az, ha valaki bunkó, és más az, ha tahó. Bunkó férfiakkal sokat vannak a nők, tahókkal viszont nem. A kettő közt pedig a határ nem mindig egyértelmű.

2016. okt. 13. 01:20
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

"Ha a nőkért küzdenék, azzal akaratlanul is elismerném a felsőbbrendűségüket, hiszen ha én küzdök értük, én vagyok az alacsonyabb rangú."

Itt nem felsőbbrendűségről van szó, hanem nemi szerepekről.

2016. okt. 13. 01:29
 18/26 anonim ***** válasza:

Csak annyira kell megfelelnetek a nőknek mint fordítva. Ugyanis a nőknek is meg kell ám felelni a férfiaknak.

Ezt nőként mondom neked. Csak az istenért se vallanátok be.

2016. okt. 13. 06:24
 19/26 anonim ***** válasza:
45%
Látszik, hogy nem próbáltál még alacsonyan, ronda fejjel csajozni. Olyan külsővel, ami pl. nekem van, egyetlen nőnek sem felel meg az ember.
2016. okt. 13. 07:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez nem csak a férfiak problémája. Sok ember akar megfelelni másoknak, mert kisgyerekként a szüleinek akart megfelelni, és ezt viszi tovább a kapcsolataiban is.
2016. okt. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!