Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugyan miért kellene megfelelni a nőknek?
Nagyon sok srácnak van olyan problémája, hogy nem tud ismerkedni a nőkkel, és emiatt teljesen el van keseredve. Ismerjük a kifogásokat: nem tartják magukat külsőhöz elég jónak, nincs elég pénzük, nem tudnak mit mondani stb... Tulajdonképpen nyilvánvaló, hogy ez az egész dolog hátterében egy dolog van: az, hogy meg akarnak felelni a nőknek.
Tudom, mert ez a probléma engem is érintett. Azonban van egy kis bökkenő: lehetetlen megfelelni az összes nőnek. Ha rosszfiú vagy, az a baj, ha romantikus srác, az a baj. Talán még az se jó, ha valaki köztes, mert időnként előfordulhat, hogy a nőcinek olyanra van igénye, aki a fenti két stílust extrémebben viseli [bár utóbbi iránt nincs túl nagy kereslet, sőt szinte nincs is a nőknél].
Amit ebből az egészből ki akarok hozni, az mindössze annyi, hogy ha valaki már valahogy kinéz, és van valamilyen stílusa, és bátorsága, egészen biztos, hogy fog tudni magának csajt találni. De az is igaz, hogy [legalábbis eleinte] nem minden nővel lesz meg a közös hangsúly. Elhiszem, hogy egyesek ezt nehezen fogadják el, és tiszteletben is tartom de tapasztalataim szerint ez igazság.
Nem is értem igazából, hogy miért írtam ki ezt a kérdést... Talán még annyit kívánnék minden normális csajnak, hogy találjon hogy hozzá illő fickót, és minden normális pasasnak, hogy össze tudjon jönni egy normális csajjal.
" vagy összejön, vagy nem. Ha nem, akkor tanulunk a hibánkból"
Ha nem derül ki, mi volt a hiba, úgy nem lehet tanulni belőle.
"Ha nem derül ki, mi volt a hiba, úgy nem lehet tanulni belőle."
->Ha van az embernek egy alapismerete, hogy "mi kell a nőnek", akkor meg tudja látni a saját hibáit. Vannak erről könyvek (pl: Zsedényi Csaba: kulcs a nőkhöz), vagy érdemes olyan fickóktól is segítséget kérni, akik jók a csajoknál. Nekem például régen azt mondta egy ember, hogy legyen jó a szövegem, akkor meg lehet kapni a nőket. Fontosnak tartom tehát az előadást, hogy úgy adjam elő a mondanivalómat, hogy a nő élvezze. Erre rá lehet játszani tudatosan is, pl hatásszünetekkel, vagy úgy, hogy növeljük a humort a mondanivalóban. Egyébként ha sokat ismerkedik az ember, erre ráérez. Én például tudtam, hogy az volt a baj, nem mosolyogtam, és ezért unszimpatikus voltam a nőknek. Ma már ha ügyelek arra, hogy minden közelítésnél mosolyogjak, és lehetőleg közvetlen tudjak lenni.
Egyébként ha például szórakozóhelyen ismerkedik az ember, csak bátorságra van szüksége, és onnantól simábban megy a dolog, hiszen az elfogadott ismerkedési hely, nyilván a csajok sem hiába öltöznek ki olyan szexisen.
"Egyébként ha például szórakozóhelyen ismerkedik az ember, csak bátorságra van szüksége, és onnantól simábban megy a dolog, hiszen az elfogadott ismerkedési hely, nyilván a csajok sem hiába öltöznek ki olyan szexisen."
Áhá...itt a probléma.
Figyelj! Ha komoly kapcsolatot keresel akkor nem a szórakozóhelyeket kellene bújni már bocs! Hiaba oltoznek ott a csajok "szexisen"(= segg,mell kint a ruhából.)-.-"
Ott mindenki csak d***ni akar ezt jobb ha bevésed az agyadba. Persze ha csak te is szexet akarsz az mas tészta. De akkor ergo hülyeség a kérdésed.
@15:17
Jelenleg igen, dugni akarok a nőkkel.
Ettől függetlenül nem hülyeség a kérdés, hiszen a megfelelési kényszer függetlenül attól van jelen, hogy valaki laza vagy komoly kapcsolatot akar. Ha valaki a félelmeit nem győzi le, az nem fog se szexkapcsolatot se komoly kapcsolatot létesíteni. Ellenben ha sikerül, megnyílik a lehetőség mindkettő felé, és az ember már maga tud választani, hogy mit akar. Én jelenleg laza kapcsolatot szeretnék a nőkkel, de később majd meg is szeretnék nősülni.
"Ha van az embernek egy alapismerete, hogy "mi kell a nőnek", akkor meg tudja látni a saját hibáit."
És akkor már eleve úgy megy oda, hogy ezeket előre kiküszöböli. Kicsit ellentmondásos a dolog emiatt. De mondok példát: társkeresőn írok a lánynak, akivel a megadott preferenciák alapján 100%-os az egyezés, megnézi a profilomat és nem válaszol semmit. Miért nem? Mi nem tetszett neki? Az arcom? A testalkatom? A levelem? A profilomon magamról írt dolgok? Vagy már levelezik valakivel? Esetleg kamufelhasználó? Vagy valami egészen más?
Másik példa: random évfolyamtárssal random ügyben elkezdünk beszélgetni, kvázi nyomul, én szintén, majd hirtelen abbahagyja és ignorálni kezd, minden további próbálkozásomat elsunnyogja, mellébeszél. Miért tette? Akármennyire is elemeztem a történetet, nem tudtam rájönni, mi volt a gond, mert simán lehet olyan is, amiről nincs információm, ergo rájönni sem tudok.
Én tudom, hogy az egyszerűbb lelkek szeretnek ilyenkor kiválasztani egy tetszőleges indokot és úgy tenni ezután, mintha az lenne a valóság, de nekem ez nem elég. Nekem konkrét bizonyíték kell, hogy tényleg az volt a gond és nem valami más, ugyanis csak így lehet érdemben fejlődni, úgy nem, hogy csak a hasunkra ütünk oszt jóvan.
És hogy miért társkereső? Megvan ennek is az oka. Szórakozóhelyre nem járok, nagyon nem az én világom. Társaságom épp nincs, a leszólítósdi pedig nem opció, mert élőben lámpalázas vagyok, ha új emberrel kell beszélni, így biztos elrontom, na meg nem is vagyok valami jóképű. Az itteni divatos nézettel ellentétben pont ezért preferálom az internetes ismerkedést, mert írásban viszont jó vagyok, és talán könnyebben is belemegy a lány egy beszélgetésbe, ahol el tudom bűvölni ellensúlyozandó a külsőmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!