Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik nemnek nehezebb külsőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik nemnek nehezebb külsőre megfelelni?

Figyelt kérdés

Vegyük végig, hogy melyik nem mivel tud vonzó lenni a másik számára.

Férfi vs Nő

Arc vs arc

Testalkat (izmos, stb) vs testalkat (jó a feneke, stb)

Legyen magas vs kb mindegy a magasság

Legyen nagy a farka vs ide max melleket lehetne írni, de abból a kicsi is jó

Szóval a férfiknak 4 külső jegyben kell jónak lenniük, a nőknek pedig csak 2-ben.

És itt ez a tegnapi kérdés, amiből kiderült, hogy a magas, nagyfarkú férfiak olyanok a nők számára, mint a gyönyörű, formás nők a férfiaknak:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

A felsorolt tulajdonságokból persze az arc valamennyire ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. A testalkat is, de az változtatható.

2023. jún. 2. 16:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
17%

11. A férfiak ízlés: legyen p*nája. Akikre te gondolsz, azok a szépfiúk akikből nagyságrendekkel kevesebb van nagy bánatotokra, mert nem jut minden nőtársadnak. Ennek ellenére nektek nem okoz problémát az, hogy ugyanazt a farkat használjátok öten, tízen. A lényeg hogy aki rajtatok izzad, az egy görög félisten szobor testű legyen, latin szerető fejjel. Tényleg meddő a vita. Pont azért van az, hogy brutál ronda nőket is ostromolják bármelyik társkeresőn, egy relatív átlag nőre meg már felesleges is ráírni, mert az ő igényszintje már bőven tőltett a saját szintjén. Csinos nők? szerintem nem normális egy férfi ha úgy akarja meghódítani, hogy a nagyátlagot képviseli. Sőt, ha még jól is néz ki, az is ultra kevés.

A jó nőket csak a neten szabad nézegetni, komolyabb kapcsolatra esély sincs. Mint mondtam, még egy átlagosra sem. Arról meg nem is beszélek, hogy valami eszméletlen magas lovon ül szinte az összes nő, kommunikáció nulla, emberség nulla, érdeklődés nulla. Csak az önmaguk alkotta eszménykép hajhászása, mindenki hulladék, jelentéktelen díszlet aki nem olyan mint az álomban szereplők.

2023. jún. 2. 17:16
 12/37 anonim ***** válasza:
10%

Írjátok ezt, hogy a nőkből csak a vékony, szép, fiatalok kellenek a férfiaknak, aztán mégis ha egy középkorú, átlagos arcú, átlagos alkatú nő felmegy társkeresőre, ő is baromi-baromi sok levelet és érdeklődést kap. Ugyanez tinderen. Millió+egy videó, kísérlet van erről a neten mindenfelé, hogy a kevésbé vonzó nők is rengeteg érdeklődést kapnak, maguknál vonzóbb férfiaktól is.

Ha veszünk egy ugyanolyan kinézetű (korú, testalkatú, arcra nagyjából hasonló) férfit és nőt, mindig a nőnek lesz könnyebb, ő fog több érdeklődést kapni, ő fog az ellenkező nemből több embernek tetszeni.

2023. jún. 2. 17:23
 13/37 anonim ***** válasza:
69%

A nőknek nehezebb. Tudod, hogy miért? Mert irreális, teljesíthetetlen elvárások vannak.

Kis farok? Nagyjából mennyire gyakori? Minden századik esetben lehet tényleg annyira kicsi, hogy gondot okozzon. Na és a "saláta punci"? Az úgy a nők felének lehet, és nagyjából a pasik 90%-a szerint csúnya.

Alacsony pasi? Mert a magas, 180 feletti nőknek egyszerű, ugye? Mêg akkor se, ha egyébként szép és vékony. De hiába a viccelődés a negyedikre felcipelt hűtővel, azért kevés férfi tartja szexinek, ha tényleg felviszed.

Nagy mell? Persze, de ne lógjon! Akkor se, ha elmúlt 30, szült egy (pár) gyereket, fogyott, hízott... Tudsz rá edzeni? Diétával megoldható? NEM.

Hormonok: az összes nyavalyás betegség hízást okoz, és a nőket veri. Pcos-ed neked nem lesz. És az akkor csak egy a sok közül.

Kopaszodás? Miért, a szőrös nő szebb? Csak utóbbit senki fogadja el úgy, ahogy van.

Ki tudod gyúrni magad 40 vagy 60 évesen is. De egy nő 25 felett eláshatja magát. Ugyanis a pasik többségének az ideál a tinilányok teste.

Természetesen lógás, striák, narancsbőr, szőr, meg pórusok nélkül. Miközben ez mind természetes.

Azt meg ne felejtsd el, hogy tömeget növelni, edzeni és enni, sokkal de sokkal jobb, mint egy életen át éhezni ÉS edzeni.

Arc: hát baromira nem ugyanaz! Rengeteg típus tetszik a nőknek, és ez még akkor is így van, ha ti erre a lapátállas baromságra veritek. De a nők azért műttetik magukat egyformára, mert nektek csak ez az egyféle tetszik! Babapofi, telt száj, nagy pillás mangaszem, rózsás barackpofi, pici áll. Meg az örök és elmaradhatatlan HOSSZÚ HAJ.

Plasztikai sebészet. Nincs mit hozzáfűzni. Meg a kozmetikai ipar millió eljárása és terméke. Szerinted melyik sor a hosszabb a drogériákban? A férfi vagy a női kence?

Mikor leírjátok, hogy "nők", nektek ez valóban egy egész kis halmazt jelent. A dugható nőt.

Ezek a kérdések meg hűen tükrözik, hogy halvány segédfogalmatok nincs, hogy milyen energiát kell beletenni, hogy vékony, izmos, feszes teste legyen, szép bőre és haja, meg az egyéb extrák. Egy napját kéne végigcsinálni, ott pusztulnál meg, és anyagilag is csődbe mész.

De persze hitegesd magad valami incel kanfórumon, hogy a nőknek csak megszületni kell.

2023. jún. 2. 17:44
 14/37 anonim ***** válasza:
31%
Hagyjuk már ezt a hülye társkeresőt. A levelek 90%-a instant kuka, és a többi sem sokat ér, ha netán van egy ígéretes férfi, akkor elkapkodja az a másik 100 nő kötül valaki, akiknek szintén írt, mert egy pasi ír vagy ezer nőnek.
 15/37 anonim ***** válasza:
16%
12. A női sirámok oka az, hogy a szupermacsó nem őt választotta! Szegényeknek ezért ilyen nehéz. Aztán a másik nagy sztereotípia az nekik, hogy minden férfi incel, lúzer, béna, nyomi aki nem úgy néz ki mint a szupemacsó. Aztán mindenhol azt mondják hogy vagy az álompasi vagy senki. Tényleg milyen nehéz a nőknek, hogy mindenkinek az az 1-2 pasi kell a 10-ből, a többit 8-9 férfit meg észre sem veszik. Ó hogyne, a férfiak 100%-a csak a 20 éves szuper testű szexmániás bombázókat akarja! Hogyne... Akkor mivel magyarázod azt, hogy lassan már ott tartunk, azért vannak ekkora hulladék kapcsolatok, mert ha egy férfire már rámosolyog egy nő, abból kapcsolat lesz. A pasik egyből igent mondanak, mert nem akarnak örök időkre egyedülállók lenni. Nem azért mert az álmaik nőjét látják a másikban. Férfiak meg a választás? Hagyjuk már, eldönthetik hogy egyedül maradnak vagy sem. A mai világ csak a nőkről szól, vagy a szuper férfiakról. Pont ezért megy a b*ziskodás, a körömreszelgetés meg a szemöldökszedés a pasikák részéről, hogy majd akkor már őket választják. Páváskodás az egész, tartalom nélkül.
 16/37 A kérdező kommentje:

Ezt a sok hülyeséget inkább ne.

Olyan értelmes választ tudsz írni :(

Az ilyen válaszok főleg. Kiktől is?

Azért, mert te szellemi nyomorék vag, én nem leszek se az, se incel. Veled ellentétben én emberileg nem különböztetem meg a két nemet. Amúgy a nők mindig azt mondják, hogy maguk miatt sminkelnek, plasztikáztatnak, stb, szóval rossz példa.

Kb.

Részben igaz.

Mindenkinek más a szép, szexi arc. Nem erről van szó.

2023. jún. 2. 17:48
 17/37 anonim ***** válasza:
13%

13. "Kis farok? Nagyjából mennyire gyakori? Minden századik esetben lehet tényleg annyira kicsi, hogy gondot okozzon. Na és a "saláta punci"? Az úgy a nők felének lehet, és nagyjából a pasik 90%-a szerint csúnya."

16cm alatt vér ciki, még prostik előtt is. Mit csinálsz vele? Ez nem fog sosem megnőni. Salátapunci? Pl. nekem álom. Ennél szebbet el sem tudok képzelni, és hidd el a bébi punci annyira nem vonzó, főleg ha csupasz is. Nagyfokú pedofília.

Már az első két állításodat meg is cáfoltam, a többire meg nem is reagálok. A férfiak is kínlódnak ugyanannyi nehézséggel, és még a a férfiak felé történő megfelelési és elvárási faktort meg sem említettem. Aztán a házasságon belül sem mindegy ám hogy mit tesz a férfi, mert rövid időn belül szexmegvonással lesz büntetve.

2023. jún. 2. 17:55
 18/37 anonim ***** válasza:
15%

14. Akkor lám-lám, mégis igazam van. Kiválasztjátok a 100 pasi közül azt az 3-4-et, és mind neki írtok. A többi férfi instant kuka. Na ezért nehéz nőként élni a 21-ik században. :)

Annyira felszínesek vagytok hogy az már néha fájó tud lenni! Ott a macsó, de lőre tudjátok hogy nem fog nálatok megállni, tudjátok hogy hazudik, tudjátok hogy önző. Ennek ellenére mindig ilyen kell, mert húúú de férfias. Jenőke, Gabika, Petike, Tomika meg mi a francnak ír rám, olyan undorítók, a fenének élnek egyáltalán!

2023. jún. 2. 18:01
 19/37 anonim ***** válasza:
0%

Az mindig kimarad, hogy bizonyos IQ alatt se rúgsz labdába.

A te személyes ízlésed meg nem cáfolat semmire, ahogy neked se az az én személyes ízlésem.

A probléma az arányokkal van. De ezt nehéz elmagyarázni, ha nem vagy képes elfogadni a másik véleményét. Márpedig téged csak a saját véleményed érdekel, és minden mást elutasítasz. A gond az, hogy a valóságot is.

2023. jún. 2. 18:01
 20/37 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ezekből nagyon jól látható, miért kuka a legtöbb kapcsolat Magyarországon. Aki rendesen végig olvas mindet , észre veheti mennyi anomália van.

5 év alatt 1 hosszú távú kapcsolatom volt, mert ő volt az egyetlen értelmes ember aki tudott értékelni. Sajnos az élet közbeszólt. Rohadt rég nem találok magam mellé senkit. Az a szomorú, hogy annó tényleg a belső értékeim miatt szerettek meg. Ma ez halott ügy. Ahogy meglátnak az emberek 10kg felesleggel kb le vagyok köpve. Pedig hormon beteg vagyok és erre nagyon sokan azt írják "hát szedjél gyógyszer vagy menj el edzeni" mintha az ilyen egyszerű lenne. Nagyon szomorú, hogy komoly szándékú emberek is csak a külsőt nézik a mai világban. Én már rohadtul bele fáradtam abba ,hogy testileg megfeleljek másnak . Főleg csak, azért hogy nem egyedül haljak meg kb. És csak 25 éves nő vagyok.... Ezek után inkább egyedül akarok élni.

2023. jún. 2. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!