Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik tulajdonságoknak nehezebb megfelelni?
A: kedves, figyelmes házias, szeretni tud, gondoskodó
B: határozottság, magabiztosság, döntés képesség, céltudatosság.
Ez most milyen kérdés? Nőnek vagy férfinak lenni nehezebb? :D
Mindenki olyan amilyen. Van akinél alapból jön a magabiztosság és céltudatosság, van akinek kűzdenie kell érte, hogy legyen önbizalma.
Nagyon sok embernek semmilyen célja sincs, nincs miért küzdenie napi szinten, csak abból áll a napja, hogy panaszkodik, hogy milyen sz.r az élet, éhbérért kell dolgozni, már megint hétfő van..stb. De tenni, változni már nem képesek a jobb életért.
Erre a kérdésre így nem lehet felelni, függ attól, hogy jelenleg milyen személyiség vagy.
Igen, ahogy az első írja...annak amelyik ellentétes az alap-beállítottságoddal.
De egyébként az A és B tulajdonságok abszolút nem zárják ki egymást, sok emberben megvan ez mind szerintem.
Kedves vagyok, figyelmes, tudok szeretni. Azonban gondoskodni, dolgokat megcsinálni mások helyett nem. Nem pátyolgatom az embereket, de konstruktív megoldást szívesen javasolok.
A B-ből meg dönteni nem tudok, mert annyi klassz lehetőség, és olyan kevés idő.
Szóval ja, lehet uniót képezni a két halmazból. Attól, hogy kedves vagyok, még lehetek céltudatos is egyben.
Mibol gondolod, hogy az A és B ellentétesek vagy kizárják egymást?
Amúgy egyéniség függő, kinek ez, kinek az nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!