Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Simon Petrikov kérdése:
Van itt más is aki bánja, hogy nem kezdett el a Tinder és egyéb társkereső alkalmazások és oldalak előtt ismerkedni?
Figyelt kérdés
Szerintem ezek tönkreteszik az ismerkedést, főleg, hogy egyre többen használják őket (úgy tudom több nyugati országban például adott korú fiataloknak már valamivel több mint 50%-a használja őket, de több más országban se sokkal kevesebben, közel az 50%-hoz.2023. jún. 2. 10:46
11/19 anonim válasza:
Én csajoztam már jóval tinder előtt is, és most, hogy 16év után elválltam, feltettem igaz a tindert, de a sok műpicsa meg hazug profil miatt szinte csak balra húzkodok mindenkit, és mellesleg simán megy a személyes ismerkedés ma is. Kb semmire nem érzem, hogy befolyása lenne, 36éves vagyok az élet császára vagyok jelenleg20-60közt bárkiről ledumálom a bugyit.
12/19 anonim válasza:
11. Nem akarod megdugni a feleségem? Velem nem akar, én még fizetnék is érte. Komolyan beszélek! Közölte velem hogy nem vagyok az esete külsőre, sosem voltam az. Szexuálisan nem tart vonzónak, te meg jó pasi lehetsz amiket írtál magadról.
13/19 anonim válasza:
Nem, nem volt szarkazmus, komolyan gondolom!
14/19 anonim válasza:
12-es.
2 opció van.
Vagy hatalmas trol vagy, vagy fogykos vagy a felesègeddel együtt.
Szüzen házasodtatok össze?
Ha nem, ès szexeltek házasság elött, akkor mièrt szexelt veled, ha állíttása szerint soha nem voltál neki az esete külsőleg.
Valahogy sehogy nem jön ki itt a matek. :D
15/19 anonim válasza:
"mièrt szexelt veled, ha állíttása szerint soha nem voltál neki az esete külsőleg"
Talalt gondolom egy beta luzert, aki elfogadta az elozo hazassagabol "szervalt" gyerekeivel egyutt. Aztan nagyok lettek a gyerekek, beta luzer mehet a phaszba utana.
38F incel
16/19 anonim válasza:
Nem, közös a gyerek! Ő sosem szexuálisan vonzódott egy férfihoz, őt az mindig is hidegen hagyta. Én meg azt hittem hogy ilyen nincs. Ennyi a matek.
17/19 anonim válasza:
Es akkor most miert akarod megdugatni egy masik pasival? Az min segitene, ha nem erdekli a szex?
18/19 anonim válasza:
Pont azért! Marha kíváncsi lennék egy ő általa preferált férfitípussal mit kezdene. Lehet hogy csak sosem volt neki olyan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!