Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell pasizni társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell pasizni társkeresőn hogy ha ráéek időpontot egyeztetni es találkozni?

Figyelt kérdés

Van amikor szabin vagyok, felnézek ráírok erre arra aztán nekik ez túl közvetlen, vagy sok?

Szia mit csinálsz ma. Kb igy kezdem. És hezitálnak vagy vissza se írnak.

Ha felteszem hogy x helyen vagyok, csatlakozik e, semmi.

Mindig exeket vagy barátokat lehet csak felhívnom ill hívnom de nekem nem ök kellenének.

Most is ezen görcsölök hogy el akarok menni valahova, mert szabin vagyok, a neten társkeren nem halad semmi semerre vagy dolgoznak, meg napokkal előre érnek csak rá, meg egyeztetni kell, molyolni, így egyedül ülök egy parkban es megint a nyomorék exem kell hívnom ha nem akarom egyedül eltölteni a napom, de vele legalább meg lehet jelenni nyilvánosan, mert utálom mint a sz.rt, de legalább nem kell szégyellni. Es akkor nem egyedül iszok legalább.

Nagyon ritka ha ráérek szabin vagyok.

Mit írjak az idegenekre hogy elérjem azt, hogy mozduljon meg? Kb most.

A neten ez megy, az utcán meg csak lesnek és elmennek mellettem.

2023. jún. 2. 08:17
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%

"Nem én tábláztam be őket hanem ők magukat nekem hétvégére.

Csak épp...most meg nincs kedvem..:D"

Nocsak, nem elég spontának neked, vagy miért nincs kedved hozzájuk?

Először azt hittem, valami troll lehetsz, hogy ember nem létezik, aki asszisztáljon hozzád, de ezek szerint mégis.

2023. jún. 3. 13:15
 42/47 A kérdező kommentje:

De az egyik írta hogy ő rugalmas.

Nem ismerem még őket annyira hogy tudjam mennyire spontának vagy milyenekm csak errol volt szó engem csak ez érdekelt pénteken ráér e. Nekik hétvége jó, majd rájuk írok egyelore nem vagyok bezsongva. Nincs kedvem most idegenekel találkozni mert ugye a pakliban van az is hogy csalódást okoznak, nem garantált hogy az hogy ne akarnék elszaladni. 50-50 hogy feleslegesen indulok el miattuk. Ez ugy nem doppingol annyira most.

2023. jún. 3. 13:25
 43/47 anonim ***** válasza:
93%
Jobb nekik, ha nem talalkoznak veled. Bar ugy probalod beallitani, mintha te olyan nagy nyeremeny lennel, de negyed ora alatt leveszik rolad, hogy baj van a toronyban.
2023. jún. 4. 00:33
 44/47 A kérdező kommentje:
Volt már pár olyan randim is hogy már köszönéskor mondtam hogy ne haragudjon nem erre számítottam(kiderült hogy kb 10 évvel fiatalabb képe volt fent es randin megjelent egy "tata".nem kell ahhoz topmodellnek se lenni hogy elájuljak a randin attol hogy az életben kik jelennek meg)
2023. jún. 4. 08:15
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
Okes, de ez kit erdekel rajtad kivul?
2023. jún. 4. 15:59
 46/47 anonim ***** válasza:
94%
Neked se lesz senkid. Ha neked ugrik valaki akkor jó, te nem motdulsz meg. Oké.
2023. jún. 4. 18:36
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Úristen,nagyon gáz vagy...
2023. aug. 19. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!