Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell pasizni társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell pasizni társkeresőn hogy ha ráéek időpontot egyeztetni es találkozni?

Figyelt kérdés

Van amikor szabin vagyok, felnézek ráírok erre arra aztán nekik ez túl közvetlen, vagy sok?

Szia mit csinálsz ma. Kb igy kezdem. És hezitálnak vagy vissza se írnak.

Ha felteszem hogy x helyen vagyok, csatlakozik e, semmi.

Mindig exeket vagy barátokat lehet csak felhívnom ill hívnom de nekem nem ök kellenének.

Most is ezen görcsölök hogy el akarok menni valahova, mert szabin vagyok, a neten társkeren nem halad semmi semerre vagy dolgoznak, meg napokkal előre érnek csak rá, meg egyeztetni kell, molyolni, így egyedül ülök egy parkban es megint a nyomorék exem kell hívnom ha nem akarom egyedül eltölteni a napom, de vele legalább meg lehet jelenni nyilvánosan, mert utálom mint a sz.rt, de legalább nem kell szégyellni. Es akkor nem egyedül iszok legalább.

Nagyon ritka ha ráérek szabin vagyok.

Mit írjak az idegenekre hogy elérjem azt, hogy mozduljon meg? Kb most.

A neten ez megy, az utcán meg csak lesnek és elmennek mellettem.

2023. jún. 2. 08:17
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
9. Mert egy normális férfi nem a neten lóg, hogy csajozzon. Minek neked új pasi, ott vannak az exeid, lógj velük akkor.
2023. jún. 2. 09:14
 12/47 A kérdező kommentje:
Dehoynem, normálisak is vannak a neten.
2023. jún. 2. 09:17
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlag ember azért nem tud ennyire spontán lenni. Én is dolgozom fix időben, nem tudok azonnal menni ahogy hív valaki, de lehet, délután sem, mert más programom van, amit már tudok egy héttel előtte. De ha épp ráérek sem szeretek hirtelen felpattanni, megzavar a pihenésben. Minimum 2 nappal előtte meg kell beszélnem valakivel, hogy talizunk és mit fogunk csinálni.
2023. jún. 2. 09:22
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Mert dolgozunk, pénzt keresünk, nem érünk rá random kattos embereket szórakoztatni.

"Ha felteszem hogy x helyen vagyok, csatlakozik e, semmi."

B+. Ha én ez kiírom, szerinted hányan fognak visszajelezni azonnal? Na látod. Normális ember amúgy sem az utcán cselleng egész nap, hanem DOLGA van. Max ha nagyon ráér, mert már minden fontosabb dolog letudva, esetleg elmegy csatangolni - bár ha férfi, valszeg nem veled meg az exeiddel.

"hogy mozduljon meg? Kb most."

Mozduljon a....

2023. jún. 2. 09:29
 15/47 A kérdező kommentje:

13# de az ilyen kíngörcsölések márcsak egy nyamvadt összefutunk típusú találkozók miatt is, nálam majdhogynem off.

Elképzelem ezt kapcsolatban.pl elaludtam hu be tudsz vinni gyorsan munkába? És csak ennyire is képtelen vki mert előre kellett volna egyeztni.

A spontenaitás nálam eleve szűrő is. Aki nem rugalmas és kötött és naptárba kéne beosztani a randikat is, mert nincs olyan sem hogy épp arra járt, vagy csak ugy beugrik egy puszira, vagy meglep meloban hogy értem jön vagy hoz vmi kaját, aki képtelen arra hogy random is tudjon létezni az nekem úgy nem is vonzó és akadályoz is.

Pl le kell beszélni hogy hétvégente tudunk találkozni. Beosztás van.

Ez nekem egy nullasemmi.

2023. jún. 2. 09:32
 16/47 A kérdező kommentje:
14# b+.ha ilyet írna vki már megadnám a számom is:D
2023. jún. 2. 09:33
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

16. Telószámot idegennek? Normális-e vagy?

15. Ez tök jó, de ezeket az embereket te nem a neten fogod megtalálni, hanem a mindennapokban. Vagy ott sem.

2023. jún. 2. 09:42
 18/47 A kérdező kommentje:

És akkor felöltözöm, elindulok, lesnek csorog a nyáluk az utcán a pasiknak, de neten meg "dolgozom",hezitálás van, sok vagyok talán, és szóval baktatok, hogy felvegyen valahol jobb híjján az exem és go mindenhova.😭

De mar írogat is hogy ezt is azt is meg akarja nekem venni, és mégcsak azt se tudja még hogy szabin vagyok rá is érek, MERT adtam még egy kis időt a netnek, mielőtt megint a szamár lesz.

2023. jún. 2. 09:44
 19/47 A kérdező kommentje:

17# igen telszámot idegennek semeddig nem tart tiltani ha olyan lenne

Eddig is mindig voltak olyanok az életemben akik spontán vannak. És nekik is van nete:D

2023. jún. 2. 09:45
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
18. Sok vagy.
2023. jún. 2. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!