Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni társkeresőn hogy ha ráéek időpontot egyeztetni es találkozni?
Van amikor szabin vagyok, felnézek ráírok erre arra aztán nekik ez túl közvetlen, vagy sok?
Szia mit csinálsz ma. Kb igy kezdem. És hezitálnak vagy vissza se írnak.
Ha felteszem hogy x helyen vagyok, csatlakozik e, semmi.
Mindig exeket vagy barátokat lehet csak felhívnom ill hívnom de nekem nem ök kellenének.
Most is ezen görcsölök hogy el akarok menni valahova, mert szabin vagyok, a neten társkeren nem halad semmi semerre vagy dolgoznak, meg napokkal előre érnek csak rá, meg egyeztetni kell, molyolni, így egyedül ülök egy parkban es megint a nyomorék exem kell hívnom ha nem akarom egyedül eltölteni a napom, de vele legalább meg lehet jelenni nyilvánosan, mert utálom mint a sz.rt, de legalább nem kell szégyellni. Es akkor nem egyedül iszok legalább.
Nagyon ritka ha ráérek szabin vagyok.
Mit írjak az idegenekre hogy elérjem azt, hogy mozduljon meg? Kb most.
A neten ez megy, az utcán meg csak lesnek és elmennek mellettem.
"aki képtelen arra hogy random is tudjon létezni az nekem úgy nem is vonzó és akadályoz is."
Te tudsz random létezni? Ha felhívna valaki, amikor éppen dolgozol, hogy tudnál random azonnal odarohanni, rugalmas lenni? Mástól sem várhatod.
Én ugyan nem lennék azzal, aki "a nyomorék exem ... utálom mint a sz.rt".
Mist épp rendes napi 8ban vagyok állami cég.
De kiengednek pl.okmányirodába is ugyintezni boltba is ha kérem en hozok mindenkinek mindent en vagyok a kimászkálós:D
A munkámban bíznak és a határidők erdekli őket nagyon. Én vagyok a 4.kisérleti nyuluk eddig aki nem mondott fel és ki sem rúgták. Az elso aki megmarad a cégnél. Magamrol se hittem volna hogy 3 utan majd en beválok. Elso napomon megint 2 fő búcsúztatója ment:D
Majd lépek én is szerintem addig nekem jó ez nagyon.
27. "Betáblázva"?
Most lebuktál, nem is vagy te annyira spontán.
22-es kommentemet ide vonatkozólag fenntartom.
A netes srácok tegnap nem értek rá de azt mindták hétvége oke!
Igy estek hétvégére. Nem én tábláztam be őket hanem ők magukat nekem hétvégére.
Csak épp...most meg nincs kedvem..:D
Igy ghosting van éppen majd rájuk írok csak nem vagyok már meg toppon.
A 22 re meg válaszoltam már. A kaocsolataimban nem egyszer megesik hogy beültetnek a kocsiba es azt se tudom épp hova visz majd kiderul:D
A spontenaitás nelkul élni sem lehet.
Nem mindenki él ugy hogx tudja elore minden percét minden napját. Néha ugy kezdodik a nap hogy indulunk ügyintézni de kozben hív ez hív az, vagy a aktuális barátomat hívják inkább, a végén meg egésznap voltunk 100 helyen is. Holott reggel még ugy volt hogy 1 x helyre kell mennünk.
Plusz jonnek az ötletek is hogy de akkor nezzunk már el ide is oda is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!