Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Társkeresőn megismertem egy korombeli, elvált 41 éves pasit, eszméletlen jó beszélgetésben voltunk pár napig. Egyértelmű volt a továbblépés, ezt kezdeményezte is. De számomra érthetetlen módon több nappal későbbre irányozta a talit. Javasoltam volna addig legalább a telefonos terepet, de elutasította indok nélkül. Nagyon bántott ez az érthetetlen dolog. Felbosszantott és elköszöntem indulatomban tőle. Ő cserébe kilépett, faképnél hagyott. De mivel nagyon jó volt az ismerkedés, hát sokat gondoltam rá. Két hét múlva ráírtam a fészen, javasoltam, hogy próbáljuk meg beszélgetni újra. Nem válaszolt. Nyilván lesz.r, ettől függetlenül bánt a dolog, szeretném feldolgozni. Mi történhetett, hogy működik a férfi gondolkodás? Köszönöm, ha segítetek.

2023. máj. 29. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Várjál már, te ráztad le, me kendd rá..
2023. máj. 29. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Több nap után miért baj, hogy talizni akart? Helló, dolgozik, kikapcsolódik, otthon dolga van, akár barátnője, családja van. Ha az utóbbi kettő kiesik, mint opció, akkor bizony elszúrtad és már nem kíváncsi rád.
2023. máj. 29. 20:00
 3/12 A kérdező kommentje:
A talinak nagyon örültem. De annak, hogy indok nélkül kért 5 napot, nem. Hiába kérdeztem, minek húzzuk, feleslegesen kedveljük így virtuálisan egymást, nem válaszolt.
2023. máj. 29. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Akkor lehet, hogy van felesége/partnere és hagyd békén ez esetben!
2023. máj. 29. 20:05
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem éreztem, de persze, azóta bennem is felmerült. Eszembe sincs zaklatni, már így is nagyon kellemetlen volt ráírni, de igazából csak ilyen "békejobbot" akartam nyújtani. Hátha ő is szeretne lapozni.
2023. máj. 29. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég volt neki ennyi trófea is. Hogy csak csettel megvagy.
2023. máj. 29. 20:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát felnőtt nőket behisztiztel azon, hogy találkozó előtti napokban nem akar telefonálni, csak chatelni és ahelyett, hogy kivartad volna a talit, követelőzni kezdtel, aztán behisztiztel, majd pedig elkoszontel tőle. Elég gyerekes volt ez a viselkedés, ezért ábrándult ki.
2023. máj. 29. 20:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet ez is.
2023. máj. 29. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Baszki ez volt tök mindegy, hogy van valakije vagy sincs, még szeretőként is leszerepeltél nála. 😁🤭
2023. máj. 29. 20:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Benne van a pakliban.
2023. máj. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!