Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történhetett?

Figyelt kérdés
Társkeresőn megismertem egy korombeli, elvált 41 éves pasit, eszméletlen jó beszélgetésben voltunk pár napig. Egyértelmű volt a továbblépés, ezt kezdeményezte is. De számomra érthetetlen módon több nappal későbbre irányozta a talit. Javasoltam volna addig legalább a telefonos terepet, de elutasította indok nélkül. Nagyon bántott ez az érthetetlen dolog. Felbosszantott és elköszöntem indulatomban tőle. Ő cserébe kilépett, faképnél hagyott. De mivel nagyon jó volt az ismerkedés, hát sokat gondoltam rá. Két hét múlva ráírtam a fészen, javasoltam, hogy próbáljuk meg beszélgetni újra. Nem válaszolt. Nyilván lesz.r, ettől függetlenül bánt a dolog, szeretném feldolgozni. Mi történhetett, hogy működik a férfi gondolkodás? Köszönöm, ha segítetek.

2023. máj. 29. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%
Jobb is,hogy eltűnt, akik nem akarnak telefonálni 99%-ban foglaltak. Statisztikák szerint a társkeresőn lévő emberek 40%-a van kapcsolatban vagy házas, ehhez szokj hozzá. A telefonálás erre nagyon jó szűrő, én sok kellemetlenségtől óvtam már meg magam miatta.
2023. máj. 29. 22:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszerűen nem illetek össze.

Nekem sem esne jól, ha valaki kvázi ignorálna a következő, előre lebeszélt időpontig. Ez most vagy valami dedós játszmázás, vagy vaj van a füle mögött. Szerintem egyik sem jó. Lehet, hogy a te reakciód is indulatos volt, de én megértem. Majd lesz más, nyugi. Olyan, akinek nem derogál felvennie azt a rohadt telefont, és olyan, aki örül annak, ha hallhatja a hangodat.

2023. máj. 30. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!