Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi történhetett? Lesz-e folytatás?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel elkezdtünk ismerkedni. Van neki egy gyermeke is. Meg is beszéltünk egy randit péntekre. A programot is megbeszéltük. Sétát és beszélgetés. Esetleg beülünk valahova. Telefonszámot is cseréltünk. Próbáltam beszélgetni vele általános dolgokról. És azt írta, hogy most nincs kedve beszélgetni. Nem tudom, hogy mi lehetett a baj. Csak tippelni tudok.2021. aug. 1. 21:14
1/8 anonim válasza:
Tartalmatlan üres beszelgetes neha kicsit sértő is lehet.
Mintha nem érdekelne a masik vagy akármi
2/8 anonim válasza:
Lehet történt vele valami rossz és nagyon rossz hangulatban volt, azért rázott le ennyivel. Mivel nem tudni, hogy mennyire komoly a dolog, így nehéz tanácsot adni, hiszen nem mindegy, hogy mondjuk meghalt egy rokona vagy csak simán rossz napja volt. Esetleg kérdezz rá holnap, hogy hogy van.
3/8 anonim válasza:
Aztaqurva. Nem volt kedve beszélgetni, erre te kiírsz egy kérdést a gyakorira. Remélem látja a csaj ezt és nagyon hamar lekoccol téged.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha ezt leirta hogy nincs kedve beszelgetni ez a szemelyed ellen szolt. Teljesen mas hullamhosszon vagytok mert o egy anya Te egy srac. Sok olyan tema van amivel felkelthetned az erdeklodeset. Ha eljon a randira akkor probalj torekedni arra hogy nem csak a lany van hanem a gyereke. A hogy vagy helyett kerdezhetned hogy vagytok? :)
5/8 anonim válasza:
Felejtsd el, problémás. Kezdjél inkább egyedülállókkal. :)
7/8 anonim válasza:
Gyreke is van és látszólag nem vagy nyerő nála... akarod te ezt?
8/8 anonim válasza:
Azért tudnia kellene kommunikálnia, hogy miért nincs kedve beszélgetni. Mert, ha fáj a hasa vagy mittudom én és ezért ilyen elutasító, akkor kapcsolatban is olyan lesz.
Amúgy kevés ember (férfi és nő is) akar olyannal kezdeni, akinek van gyereke, szóval szerintem kicsit rugalmasabbnak kellene lennie, normálisabban beszélni.
Gondolom tipikusan az, hogy majd találd ki mi a baja, meg mire gondol, mert felnőttként nem tud beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!