Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni társkeresőn hogy ha ráéek időpontot egyeztetni es találkozni?
Van amikor szabin vagyok, felnézek ráírok erre arra aztán nekik ez túl közvetlen, vagy sok?
Szia mit csinálsz ma. Kb igy kezdem. És hezitálnak vagy vissza se írnak.
Ha felteszem hogy x helyen vagyok, csatlakozik e, semmi.
Mindig exeket vagy barátokat lehet csak felhívnom ill hívnom de nekem nem ök kellenének.
Most is ezen görcsölök hogy el akarok menni valahova, mert szabin vagyok, a neten társkeren nem halad semmi semerre vagy dolgoznak, meg napokkal előre érnek csak rá, meg egyeztetni kell, molyolni, így egyedül ülök egy parkban es megint a nyomorék exem kell hívnom ha nem akarom egyedül eltölteni a napom, de vele legalább meg lehet jelenni nyilvánosan, mert utálom mint a sz.rt, de legalább nem kell szégyellni. Es akkor nem egyedül iszok legalább.
Nagyon ritka ha ráérek szabin vagyok.
Mit írjak az idegenekre hogy elérjem azt, hogy mozduljon meg? Kb most.
A neten ez megy, az utcán meg csak lesnek és elmennek mellettem.
Másnak meg az tetszik, ha valaki tervező típus, pl nekem. Oké, olyan persze van, hogy aznapra nem terveztünk semmit, de bedobja, hogy megyünk e vacsizni, akkor már öltözöm is, illetve ilyen is volt, hogy elindult felém egy puszira, amíg nem laktunk együtt. De ez teljesen más, mint hogy egy vadidegennel elmenjek randizni úgy, hogy most azonnal induljak is el. Eleve erre készülni kell, meg lehet bármi programom, amit nem fogok lemondani emiatt. Meg lehet, hogy mondja neked, hogy most nem jó, de holnap igen, de te akkor már nem is vagy szabin, úgyhogy így nem tudtok találkozni. De lehet, azért nem válaszol egyből neked, mert dolgozik, aztán csak 4 óra múlva tudja elővenni a telefonját.
Nekem volt egy túl spontán exem, nem tartott sokáig, próbáltam alkalmazkodni, de számomra ez borzalmas volt. Majdnem minden talink első percében, vagy még tali előtt közölte, hogy őt elhívták valahova, menjünk oda. Pedig nem is azt terveztük. De ő menne mert ő nagyon spontán, úgyhogy vagy talizunk vagy nem ő leszarja. Aztán belementem egy ilyen random strandba, úgy, hogy menstruáltam, erős nap volt ráadásul, ott ismertem meg az anyját, amire azért nagyobb felkészülés kellett volna, messze is volt a hely. Majd mondja a haverja, hogy menjünk át, spontán házibuli, aludjunk is ott. Én full beleizzadtam a ruhámba, fürdeni tudtam, de mosni nem. Ott aludni nem akartam, mert nem vittem annyi tampont és betétet, meg másnap már korán reggel óta dolgom volt, de rávett mégis, hogy aludjak ott. Nem volt nálam nadrág sem, az ő férfi pólójában aludtam, ami szerencsére elég hosszú volt, mert azért elég kellemetlen nekem nadrág nélkül aludni, amikor épp megvan. Majd másnap full másnaposan rohanhattam haza aztán a dolgomra. Másik ilyen eset, hogy új házba költöztek és mondta, hogy csinál valami kerti munkát az apjával, de ötre tuti végeznek, menjek át. Ottalvásról nem volt szó így se pizsit se fogkefét se semmit nem vittem. Mint kiderült másnap meg is jött úgyhogy szerencse hogy nem aludtam ott, de erőlködött, hogy maradjak, amikor már ott voltam. Na hát ötre nem végeztek, talán 8ra, nagyon kínos volt, mert segíteni nem tudtam, mert sosem gondoztam kertet meg hasonlók, be is szólt nekem az apja erre. Aztán hát nem csak az apja volt ott hanem beállított az egész család és 4 barát. Spontán lakásavató, ráadásul olyan emberekkel, akiknek nem voltam szimpi. Majd még én voltam a f.asz, hogy nem alszom ott, mert nem éreztem jól magam.
Úgyhogy az ilyen sok embernek taszító, keress olyat, aki ennyire rugalmas, de engedd meg másoknak, hogy olyat keresnek, akik tudják előre a programjaikat és nem rángatják bele a másikat spontán hülyeségekbe.
Megfigyeltétek, hogy spontán = mindenki alkalmazkodjon hozzám?
Csak vessétek össze, hányszor ugrottatok TI egy ilyen "spontán" ember kénye-kedve miatt és hányszor ő a ti kedvetekért. Ugye megvan?
Ha te valamit kitalálsz, megtervezel, ő PONT nem ér rá, ő akkor pont egy másik spontán dologban van benne, de már abban is csak fél lábbal.
Lehetetlen lekövetni az ilyen embert. Káosz az egész, amit művel, és az 5 m-es körzetében is minden azzá válik. Aki szeret sodródni, akinek nincs igénye a kölcsönösségre, az menjen az ilyennel, én kösz, nem.
Nem hozzám kell alkalmazkodni. Aki spontán tud élni azok engem visznek is spontán is mindenhova.
Na eddig vártam. Hajam kész körömlakk oké, neten semmi, írok az exnek hogy van 2 órám szabad, erre azonnali válasza: bankban vagyok kb 10-15 perc es jó.
És most szaladok valahova addig mert nem a háznál akarok vele tal ne jöjjön ide.
Mindeközben a neten:
Vki megnézett, valakinek tetszel, ez az kedvencnek jelölt..meg a nem ir vissza meg a "dolgozik", meg kiderül messze van mert utolag néztem helyet,
Hát gyerekek..
Beszaladok a pultoscsajhoz addig. Tippeket várok mi is lehet a neve!
Majd megírom mert valahogy rákérdezek újra mert ez nekem égő hogy velem ül beszélgetübk elvagyunk és elfelejtettem😭
Na ki találja ki
Honnan tudjuk mi a neve :D
Szerintem Tündi
"Aki spontán tud élni azok engem visznek is spontán is mindenhova."
Na akkor tessék a spontán haverjaiddal foglalkozni.
Azokkal foglalkozom most. Pasikbol hetvégére 2 van most betáblázva eddig.
De az egyik azt irta nyugi ő rugalmas!:)
Mar most imádom:)
Megvan a neve:Fanni!:)
Exem ugy várt hogy már a kocsi is tele ajikkal.
Mondtam hogy nem akarom elfogadni nem nyujtok semmit ne várjon semmit.
Azt mondta nem azért vette hogy visszaéljen vele.
Nokent irom neked, hogy olyan partner szamodra a megfelelo aki hasonloan spontan, porgos, hasonlo eletstilussal rendelkezik mint te, hasonlo felfogassal, eszjarassal. Sajnos ilyen amikor nem passzoltok valakivel. Emberek tobbsege nem ilyen. En sem, en szeretem a lassabb dolgokat, egyszeruen ilyen vagyok parkapcsolatok teren, baratokkal ismikkel mar en is porgosebb vagyok.
Engem is kicsinalnak a nem rugalmas emberek amugy 😅 foleg ha latom hogy csak en alkalmazkodom mindenkihez.
De akinek be van tablazva az egesz napja meg rohanos elete van, mint nekem, annak sajnos neha kell terveznie. :/ amikor szabadnapos vagyok, akkor nekem is jo a spontan dolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!