Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy kövérség miatt nem lesz valakinek soha barátnője?
"Bármit csinálok magammal, nem leszek sosem 45-50 kg,"
Ez más. Kérdezőnk (Shrek Úr) viszont bőven tesz azért, hogy hájasodjon. Napi söröcskék, hétvégén lazán 10+ üveg.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Attol, hkgy egy nő dagadt, még simán tetszhet neki egy vékony tipusu jobbfajta férfi!
🤣
"#24 Inzulinrezisztenciám, pajzsmirigy-alulműködésem, egyszer már megműtött, majd nagy valószínűséggel újra visszajött endometriózisom van. Ezt nem kifogásnak szánom, pont azért írom, hogy a betegségeim miatt extrán odafigyelek arra, hogy tartsam az étrendem, nem zabálok összevissza mindent, és mozogni is szoktam. Bármit csinálok magammal, nem leszek sosem 45-50 kg, mint az említett pasi ideáljai. Iszonyú sok munkám van abban, hogy a 60-61 kg-os súlyom tartani tudjam."
Visszafele kérdés: Ugyanilyen betegségekkel rendelkező nőnek elnéznéd, hogy nagyobb darab és összejönnél vele?
Hát ez van, fogyj le. Hacsak nincs valami durva betegséged, ez abszolút nem lehetetlen.
Én meg 28 éves koromra szinte teljesen megkopaszodtam. Úgy nézek ki a fejem, mint amikor leejted a szőnyegre a nyalókát és utána felveszed.
Undorító. Viszont én ezzel semmit nem tudok tenni.
Lenyírhatom 0-assal, de az is idiótán áll, egyszer már kipróbáltam vagy akár leborotválhatom totál "fényesre" de ez sem állna jobban.
A beültetést meg hagyjuk, nem mindenkinél megoldható, ráadásul nekem nem lenne elég egy műtét, több milliót ilyenre kiszórni meg pazarlásnak érzem.
"Tetszhet , de a 99.99%ban nem fog leállni vele a jóképű , de még a eonda sem."
Eddig nem az volt, hogy a ronda nők ajtaja előtt is a Marvel szereplőgárda áll sorba?
Nem elfogadni kell, hanem tenni azért, hogy jobb legyen.
1. Akármilyen hihetetlennek hangzik, de vannak nők, akiknek kifejezetten bejönnek a kövérebb pasik. Rajtam pár éve még 20 kiló felesleg volt, de volt olyan nő, aki azt mondta, hogy az ő ízléséhez képest én sovány vagyok.
2. Ha pedig nem vagy megelégedve a testalkatoddal, az ellen lehet ám tenni. Ha havonta 1 kilót fogysz, az egy év alatt már 12 kiló. 2 év alatt 24. És azért havi 1 kilóhoz nem kell megszakadni.
3. Az előnytelen külsőnél sokkal taszítóbb az előnytelen belső. Aki csak rinyál, meg sajnáltatja magát, az nem vonzó.
"Az előnytelen külsőnél sokkal taszítóbb az előnytelen belső. Aki csak rinyál, meg sajnáltatja magát, az nem vonzó."
Honnét tudja bárki is megmondani ismeretlenül, hogy kinek milyen a "belseje". Amikor ezzel jöttök akkor mégis mit gondoltok? Odaáll X ember elé Y és X élből visszautasítja, még mielőtt Y bármi érdemlegeset mondhatott volna. Akkor tényleg a belső rossz? Komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!