Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy kövérség miatt nem lesz valakinek soha barátnője?
Figyelt kérdés
Sorstársak; hány évesen fogadtátok el az örök magányt? Vagy le tettetek arról hogy a külsőtök miatt (vagy a csóróság miatt) nektek sose lesz szép és vékony partneretek?#kövér férfi #Átlagjóska 300 ezerrel
2023. máj. 31. 17:36
11/45 anonim válasza:
Lol, az a nő debil... 182 cmhoz nem sok kiló az, de többet ne hizz.
12/45 anonim válasza:
nem elfogadni kell, hanem változtatni rajta.
13/45 anonim válasza:
11-egy kicsit sok, kb 10 kilót nyugodtan fogyhatna. De nem emiatt nincs nője, azt garantálom.
14/45 anonim válasza:
az a baj hogy egy barom vagy, nem kövér.
15/45 anonim válasza:
Nem kell elfogadni, akkor sem lesz vékony jobbfajta nőd! A nők nagy szerencséjére. :D
16/45 anonim válasza:
Nem a kövérséged miatt nem lesz barátnőd soha.
17/45 anonim válasza:
Ja mert könnyebb beletörődni, hogy nem lesz barátnőd, mint kicsit változtatni az életstíluson.
Hát értem. Tényleg esélytelen vagy barátnőre, neharagudj, de abba is kell energiát és időt fektetni.
18/45 anonim válasza:
Én 182 vagyok 82kg, és ugyanúgy mindenki, mindenhol elutasít. Itt az arc a lényeg, a szó szoros és az átvitt értelmében is. Én odáig sem jutok el, hogy egy mondatot tudjak váltani, undorral elfordulnak tőlem. Hidd el a test ha nem extrém szélsőséges, semmit sem számít. Egy ronda arc mindent tönkretesz!
19/45 anonim válasza:
Én meg elárulom nektek, hogy az összhatás számít mindig. Nem az arc meg nem a test, meg nem a pénz. Az egész ember kívülről, belülről.
20/45 anonim válasza:
Kövéreknek is van párjuk.
Miért nem jó neked egy 15-20 kg felesleggel rendelkező nő?
És le is lehet ám fogyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!