Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfogadni hogy kövérség miatt nem lesz valakinek soha barátnője?

Figyelt kérdés
Sorstársak; hány évesen fogadtátok el az örök magányt? Vagy le tettetek arról hogy a külsőtök miatt (vagy a csóróság miatt) nektek sose lesz szép és vékony partneretek?

#kövér férfi #Átlagjóska 300 ezerrel
2023. máj. 31. 17:36
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
13%
Átérzem a problémád nőként, bár nekem csak annyit mondott egy nagyon helyes pasi, hogy imád velem hülyülni és lehetne köztünk valami, ha vékonyabb lennék, de addig nem, míg le nem fogyok. Azóta senki nem tud meggyőzni arról, hogy nem vagyok kövér.
2023. máj. 31. 18:32
 22/45 anonim ***** válasza:
37%
Van erre hivatalos mérőszám, a BMI meg a testzsírszázalék. Annak higgyetek, ne az ilyen beszólogatósoknak.
2023. máj. 31. 18:34
 23/45 anonim ***** válasza:
95%
Az miért nem opció, hogy lefogysz?
2023. máj. 31. 18:37
 24/45 anonim ***** válasza:
30%

21: Előfordul. Gondold el, mi férfiak eljárunk edzeni, hetente 10+ órát töltünk sporttal (én legalábbis annyit mert alig látszik rajtam), sőt, hízékony is vagyok ezért odafigyelek az étkezésre elég szigorúan.

Így se vagyok tökéletes, sőt, de ha megismerkedek egy nővel, fontos hogy ő legalább a táplálkozására figyeljen oda, tehát amit én teszek magamért annak a felét/negyedét teljesítse..

És ez elvárható.

2023. máj. 31. 18:38
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
19. Értem amit mondasz, de egy előnytelen arc már magával hozza a sikertelenségből adódó negatív lelki minőséget. Valahogy egy ilyen ember hiába szívja fel magát, a sorozatos elutasítások nyomot hagynak benne. 30 felett meg már be is ég az emberbe.
2023. máj. 31. 18:39
 26/45 anonim ***** válasza:
63%
#24 Inzulinrezisztenciám, pajzsmirigy-alulműködésem, egyszer már megműtött, majd nagy valószínűséggel újra visszajött endometriózisom van. Ezt nem kifogásnak szánom, pont azért írom, hogy a betegségeim miatt extrán odafigyelek arra, hogy tartsam az étrendem, nem zabálok összevissza mindent, és mozogni is szoktam. Bármit csinálok magammal, nem leszek sosem 45-50 kg, mint az említett pasi ideáljai. Iszonyú sok munkám van abban, hogy a 60-61 kg-os súlyom tartani tudjam.
2023. máj. 31. 18:44
 27/45 anonim ***** válasza:
18%

Nem eszel minden nap 1 kilo feher kenyeret porkoltel meg nokedlival, kerzlod a pizzat es mas gyors kajakat .. de ha aldozatot nem tudsz hozni akkor mastol se vard , hogy aldozatot hozzon erted es megsajnaljon. Amugy nem kell kovernek lenni , mert ezek a

bekepzelt nok semmilyen atlag jozskaval nem allnak le.

2023. máj. 31. 18:44
 28/45 anonim ***** válasza:
88%
26-es 61 kilosan te kover vagy?
2023. máj. 31. 18:48
 29/45 anonim ***** válasza:
31%

26: a 60-61 kiló ebben az esetben korrekt.. De az esetek nagy részében azt látom hogy fiatal lányok és olyan kövérek hogy szóhoz se jutok, ehhez jön még a kajáldákban a hamburger és lángos zabálás.

Ezekről akartam írni, hiszen nem mindenkinek van betegsége, csak arra fogják, A pajzsmirigy, nomeg van az a másik japán nevű betegség ami nagyon menő mostanában :)

2023. máj. 31. 18:49
 30/45 anonim ***** válasza:
72%

Akivel ismerkedtem lány az azt mondta 65-70 kiló egy normal alkatú pasas.

Ha csak az alkat számítana nála, akkor nem ismerkedne veled. De rá is kérdezhetsz szemtől szembe.

2023. máj. 31. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!