Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfogadni hogy kövérség miatt nem lesz valakinek soha barátnője?
21: Előfordul. Gondold el, mi férfiak eljárunk edzeni, hetente 10+ órát töltünk sporttal (én legalábbis annyit mert alig látszik rajtam), sőt, hízékony is vagyok ezért odafigyelek az étkezésre elég szigorúan.
Így se vagyok tökéletes, sőt, de ha megismerkedek egy nővel, fontos hogy ő legalább a táplálkozására figyeljen oda, tehát amit én teszek magamért annak a felét/negyedét teljesítse..
És ez elvárható.
Nem eszel minden nap 1 kilo feher kenyeret porkoltel meg nokedlival, kerzlod a pizzat es mas gyors kajakat .. de ha aldozatot nem tudsz hozni akkor mastol se vard , hogy aldozatot hozzon erted es megsajnaljon. Amugy nem kell kovernek lenni , mert ezek a
bekepzelt nok semmilyen atlag jozskaval nem allnak le.
26: a 60-61 kiló ebben az esetben korrekt.. De az esetek nagy részében azt látom hogy fiatal lányok és olyan kövérek hogy szóhoz se jutok, ehhez jön még a kajáldákban a hamburger és lángos zabálás.
Ezekről akartam írni, hiszen nem mindenkinek van betegsége, csak arra fogják, A pajzsmirigy, nomeg van az a másik japán nevű betegség ami nagyon menő mostanában :)
Akivel ismerkedtem lány az azt mondta 65-70 kiló egy normal alkatú pasas.
Ha csak az alkat számítana nála, akkor nem ismerkedne veled. De rá is kérdezhetsz szemtől szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!