Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők akár milyen rosszul néznek ki, lesz nagyon jó pasijuk?
Komolyan nem értem. 30-as férfi vagyok, rendszeresen edzem, olvasom, közéletben jártas vagyok, arcom mondjuk átlagos, de azért vannak nálam rondábbak sokkal. Randioldalakon, élőben, itt folyton elutasítanak a nők.
A haverom 16 éves, elhízott, de kitűnő tanuló, tudásával állandóan felvágó és nagyképűsködő, kijavítgató lánya viszont megkapja a csúcskategóriás, adonisztestű, mérnöknek készülő, sportoló 18 éves chad srácot.
De munkahelyről is tudnék mondani nem túl szép csajokat, akik jó pasikkal vannak együtt.
Megőrült teljesen a világ.
"En olyanokat latok 80% ba akik szlapaljak a sort, szivjak a cigit, okadek kajakat esznek, elhiznak, nem sportolnak es poffeszkednek a tv elott. Undorito."
Na most leírtad a gyakoris Shrekket. Egy az egyben ilyen. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!