Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezert valószínűleg nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezert valószínűleg nem lesz senkim? Nincs tévé a lakásban és nem is szeretnék, a keszüléktől rosszul vagyok, nemhogy bekapcsolva legyen. Se rádiót nem szeretem,se az üvöltő zenét.

Figyelt kérdés
Tévét csak úgy viselném el, ha lenne annak egy külön szoba, ahova nekem nem kell bemennem és átmennem rajta, valamint nem hallatszik ki semmi. Azt se bírom, ha valaki a Facebook üzenőfalat bámulja folyton vagy épp játszik állandóan. Egy exem evés közben is a telefont nyomta, vagy ha voltunk valahol, én csak néztem, ő meg játszott. A másik meg a tévé előtt volt, bekapcsolta a zenét vagy a netflixet, háttérzajnak. Nem vagyok gyerek, 30 már elmúltam. Abba a korosztályba tartozom, akik szívesen néznek tévét, filmet, csak én nem. Néha megnézek valamit 2-3 havonta ,de nem vagyok odáig ezért. Akár-10-ben is megyek sétálni kutyával, de ezek a dolgok nem kötnek le. Az a baj, hogy a tévénéző nem mondta, de elvárta volna, hogy én is ott üljek vele a kanapén és hallgassam, amit bekapcsolt. Munka előtt vagy után egyáltalán nem akarok semmit nézni vagy hallgatni, csendre vágyom itthon. (Szenzoros vagyok. )
2023. ápr. 1. 13:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően azzal, hog ynincs igényed a TV-re, rádióra, és elvárod, hogy ha együtt vagytok, a másik ne a mobilját nyomkodja, ezzel simán találsz párt, az Y generáció nagyrésze pont ilyen.

De a rugalmatlanságoddal már nehezebb a helyzet. Őszintén, mi a gond azzal, hogy valaki nézi a TV-t pl fülhallgatóval a szobában amiben te is vagy? Nem hallod, nem kell nézned.. miért kell fal közétek?

2023. ápr. 1. 13:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Ne villogjon a képernyő se. Hálószobában meg végképp ne.
2023. ápr. 1. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Autista vagy.
2023. ápr. 1. 13:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
És orvos mit mondott erre a fokú ingerérzékenységre?
2023. ápr. 1. 13:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Fuh, ne haragudj, de én ezt őszintén szólva nem tudnám elviselni. Az teljesen jogos, hogy valaki ne a telefonját nyomkodja ha együtt vagytok, sőt még azt is megértem, hogy nem szereted ha szól valami háttérzajnak, de az, hogy semmit nem tudnék csinálni vagy nézni ha együtt lennénk mert téged ilyen szinten zavarna, ha be van kapcsolva valami, az brutálisan frusztráló lenne.
2023. ápr. 1. 13:39
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén. Ha te nem akarsz változtatni, akkor olyat kell keresned, aki szintén szenzoros vagy autista. Nyilván belőlük kevesebb van, mint akinek nincs ilyen problémája. És közülük se mindenki kütyüellenes. Szóval lehet, hogy lesz valakid, de erre nagyban csökkent az esélyed.
2023. ápr. 1. 13:58
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nincs tévém. Nem valamilyen ostoba felsőbbrendűségi ideológia, és végképp nem hóbortos túlérzékenység miatt, egyszerűen nem kell. Ha valamit akarok, azt megnézem neten.

Ettől függetlenül menekülnék tőled és a kényszereidtől.

2023. ápr. 1. 14:06
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

Pont aközben olvasom, hogy maxon üvölt az MTV-n a 94-es toplista, és én is üvöltöm, hogy "in your heeeeaad". Nem mindenkivel illenél össze.

Engem is vannak zajok, amik kikészítenek, mint a víz csobogása pohárba, de zene pont akkor idegesít, ha halk és prüntyög.

2023. ápr. 1. 14:10
 9/20 anonim ***** válasza:

1.

Inkább a Z generációra igaz ez, az Y generáció az amelyik 1980-1995 közötti, tehát itt még azért vannak erős kivételek is.

2023. ápr. 1. 14:42
 10/20 anonim ***** válasza:
Tv-t én se nézek és rádió is csak melóba megy. De egy jó filmet szeretek megnézni a párommal.
2023. ápr. 1. 14:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!