Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezert valószínűleg nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezert valószínűleg nem lesz senkim? Nincs tévé a lakásban és nem is szeretnék, a keszüléktől rosszul vagyok, nemhogy bekapcsolva legyen. Se rádiót nem szeretem,se az üvöltő zenét.

Figyelt kérdés
Tévét csak úgy viselném el, ha lenne annak egy külön szoba, ahova nekem nem kell bemennem és átmennem rajta, valamint nem hallatszik ki semmi. Azt se bírom, ha valaki a Facebook üzenőfalat bámulja folyton vagy épp játszik állandóan. Egy exem evés közben is a telefont nyomta, vagy ha voltunk valahol, én csak néztem, ő meg játszott. A másik meg a tévé előtt volt, bekapcsolta a zenét vagy a netflixet, háttérzajnak. Nem vagyok gyerek, 30 már elmúltam. Abba a korosztályba tartozom, akik szívesen néznek tévét, filmet, csak én nem. Néha megnézek valamit 2-3 havonta ,de nem vagyok odáig ezért. Akár-10-ben is megyek sétálni kutyával, de ezek a dolgok nem kötnek le. Az a baj, hogy a tévénéző nem mondta, de elvárta volna, hogy én is ott üljek vele a kanapén és hallgassam, amit bekapcsolt. Munka előtt vagy után egyáltalán nem akarok semmit nézni vagy hallgatni, csendre vágyom itthon. (Szenzoros vagyok. )
2023. ápr. 1. 13:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9, jjó, lehet, én Y vagyok, de már a végefelé. A kortársaim közül egyetlen embernek van TV-je:D
2023. ápr. 1. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Ezért kell külön helyiségekben tartózkodni külön-külön, és nem mindig ugyanabban együtt.

Én szeretek valami sorozatot háttérzajnak betenni, de az "igazi" tévét én sem viselem el, főleg nem az idióta mai reklámokat, amik 10 percenként vannak negyed órán át "Alzaponthúúúúú" meg a reppelő wc, beszélő CGI macska, túltolt tamponreklámok stb. (Hol van már a Helló Leó, Sebaj Jövünk, a raszta sportszeletes arc meg az Én már csak Mizót iszom), a bunkó műsorvezetőkről nem is beszélve (Havas Henrik, Balázs, Vágó stb.)

A rádió még rosszabb, mert annak még van egy jellegzetes dobozhangja is (lejátszótól függetlenül), ami egyedül a klasszikus rádiókabarénak (Hofi, Boncz, Markos stb.) áll jól. Na, az ottani reklámok színvonala még a tévéét is alulmúlják!

Ott is van Álzáponthúúúú, Vágod már Husi, csörömpölős BMW, Folkszvágen stb. (Hol van már a "Kettes után hatszor egy, Cititaxi, a Taxi!" meg a "Ön gyűjti a trófeákat? És még nem járt a Trófea étteremben? :D)

2023. ápr. 1. 14:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

11.

Szerintem az Y pont az a hibrid generáció, akiknek gyerekkorában még nem volt jelen a "közösségi média", és a tévé meg a net is jóval kisebb mértékben volt hatással "ránk". Kevesebb is volt mindegyikből, ezért még megvolt a "közösségi érzése" annak, hogy előző nap mindenki ugyanazt nézte, a netes cuccok meg másolt cédén jártak körbe, de nem volt az, hogy mindenki állandóan ezen függött volna.

2023. ápr. 1. 14:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Hogyan dolgozol???? 😳 Vsgy a monitor nem bánt?
2023. ápr. 1. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"a tévé meg a net is jóval kisebb mértékben volt hatással "ránk"

A net igen, de a tévé? Mi a tesómmal folyamat HBO-t néztünk.

Nem tudom, emlékeztek-e, (87-es vagyok), hogy akkor még úgy volt az HBO, hogy ami délelőtt 9-10 környékén volt film, az délután 4-5 körül is lement. És a húgommal készen voltunk, hogy "ez az, holnap 9:45-kor ÉS 16:50-kor is megy a Jumanji/Matilda/Space Jam/Idétlen időkig/Elvált nők klubja, megnézhetjük kétszer is!!!

2023. ápr. 1. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:

15.

Mi is sokat tévéztünk, de nem egész nap, mint most sokan. A Jumanji, a Space Jam és az Idétlen Időkig nekem is mind megvolt gyerekként, ráadásul VHS kazettán szétpörgettük sokszor (meg a tékából kihozott filmeket, mint a Chipkatonák /az egyik legjobb paródiája az akkori gagyi katonás filmeknek/, meg a két Szörnyecskéket (a második rész valami kegyetlenül jól hozza az akkoriban maximumon pörgő irodista-karrierista-globálvállalatos kliséket, ami itthon is pörgött a '90-es években, amikor a sima számológépet is "menedzserkalkulátor" névvel illették páran)

2023. ápr. 1. 18:27
 17/20 A kérdező kommentje:
Én kínozva lettem a tévével. Nem volt kulon szobám és addig nem tudtam aludni, míg húgom nezte. Volt, hogy az első exemmel direkt hajnalig nézték, hogy engem isegesítsenek. Aludtam előszobában földön kabátban is többször, annyira idegesített. Sokszor azért kellett futni valahonnan haza , mert anyám nézni akart valamit.
2023. ápr. 1. 20:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Kb olyan vagyok, mint te, Kérdező, úgyhogy nyugodj meg, nem vagy egyedül🙂

F

2023. ápr. 1. 21:05
 19/20 A kérdező kommentje:
Kutyáknak tettem be komolyzenét, azt a YouTube-os kutyanyugtató több órás valamit Ha hazaérek, az nem zavar, ha nincs egyből kikapcsolva. Nem is szól hangosan, de hallható rendesen. Sima zenét, amit szeretek, azt se tudom sokáig hallgatni. Autóban vagy régen útközben gyalog, mindig zenével voltam. Külső zaj ellen jó. Akkor kizárólag azt,amit szeretek, semmiképp sem rádió.
2023. ápr. 1. 23:34
 20/20 A kérdező kommentje:
Különböző munkakörben dolgoztam. Voltam nagyon zajos helyen is sokat. Hazaértem és zsongott a fejem, jólesett a csend. Mostani helyen bekapcsolják a rádiót, attól rosszul vagyok. Főleg, ha reklám, duma és híradó is van. Netes rádió, néha tudok én betenni olyat,ahol csak zene van,semmi szöveg. Az még elviselhetőbb. De itthon akkor sem szól semmi. Lefekvés előtt a saját gondolataimmal vagyok. Azt se szerettem, ha hulla fáradtan feküdtem be az ágyba és a legutóbbi exem képes volt még legalább másfél órát beszélni észre nem véve, hogy aludnék. Ha szóltam, én voltam a rossz. Telefonálni se szeretek közvetlen alvás előtt. Ez van, selejt vagyok.
2023. ápr. 1. 23:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!