Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezert valószínűleg nem lesz senkim? Nincs tévé a lakásban és nem is szeretnék, a keszüléktől rosszul vagyok, nemhogy bekapcsolva legyen. Se rádiót nem szeretem,se az üvöltő zenét.
Ezért kell külön helyiségekben tartózkodni külön-külön, és nem mindig ugyanabban együtt.
Én szeretek valami sorozatot háttérzajnak betenni, de az "igazi" tévét én sem viselem el, főleg nem az idióta mai reklámokat, amik 10 percenként vannak negyed órán át "Alzaponthúúúúú" meg a reppelő wc, beszélő CGI macska, túltolt tamponreklámok stb. (Hol van már a Helló Leó, Sebaj Jövünk, a raszta sportszeletes arc meg az Én már csak Mizót iszom), a bunkó műsorvezetőkről nem is beszélve (Havas Henrik, Balázs, Vágó stb.)
A rádió még rosszabb, mert annak még van egy jellegzetes dobozhangja is (lejátszótól függetlenül), ami egyedül a klasszikus rádiókabarénak (Hofi, Boncz, Markos stb.) áll jól. Na, az ottani reklámok színvonala még a tévéét is alulmúlják!
Ott is van Álzáponthúúúú, Vágod már Husi, csörömpölős BMW, Folkszvágen stb. (Hol van már a "Kettes után hatszor egy, Cititaxi, a Taxi!" meg a "Ön gyűjti a trófeákat? És még nem járt a Trófea étteremben? :D)
11.
Szerintem az Y pont az a hibrid generáció, akiknek gyerekkorában még nem volt jelen a "közösségi média", és a tévé meg a net is jóval kisebb mértékben volt hatással "ránk". Kevesebb is volt mindegyikből, ezért még megvolt a "közösségi érzése" annak, hogy előző nap mindenki ugyanazt nézte, a netes cuccok meg másolt cédén jártak körbe, de nem volt az, hogy mindenki állandóan ezen függött volna.
"a tévé meg a net is jóval kisebb mértékben volt hatással "ránk"
A net igen, de a tévé? Mi a tesómmal folyamat HBO-t néztünk.
Nem tudom, emlékeztek-e, (87-es vagyok), hogy akkor még úgy volt az HBO, hogy ami délelőtt 9-10 környékén volt film, az délután 4-5 körül is lement. És a húgommal készen voltunk, hogy "ez az, holnap 9:45-kor ÉS 16:50-kor is megy a Jumanji/Matilda/Space Jam/Idétlen időkig/Elvált nők klubja, megnézhetjük kétszer is!!!
15.
Mi is sokat tévéztünk, de nem egész nap, mint most sokan. A Jumanji, a Space Jam és az Idétlen Időkig nekem is mind megvolt gyerekként, ráadásul VHS kazettán szétpörgettük sokszor (meg a tékából kihozott filmeket, mint a Chipkatonák /az egyik legjobb paródiája az akkori gagyi katonás filmeknek/, meg a két Szörnyecskéket (a második rész valami kegyetlenül jól hozza az akkoriban maximumon pörgő irodista-karrierista-globálvállalatos kliséket, ami itthon is pörgött a '90-es években, amikor a sima számológépet is "menedzserkalkulátor" névvel illették páran)
Kb olyan vagyok, mint te, Kérdező, úgyhogy nyugodj meg, nem vagy egyedül🙂
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!