Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők akár milyen rosszul néznek ki, lesz nagyon jó pasijuk?
Komolyan nem értem. 30-as férfi vagyok, rendszeresen edzem, olvasom, közéletben jártas vagyok, arcom mondjuk átlagos, de azért vannak nálam rondábbak sokkal. Randioldalakon, élőben, itt folyton elutasítanak a nők.
A haverom 16 éves, elhízott, de kitűnő tanuló, tudásával állandóan felvágó és nagyképűsködő, kijavítgató lánya viszont megkapja a csúcskategóriás, adonisztestű, mérnöknek készülő, sportoló 18 éves chad srácot.
De munkahelyről is tudnék mondani nem túl szép csajokat, akik jó pasikkal vannak együtt.
Megőrült teljesen a világ.
Gyereknek valami ízlésficama van, vagy pedig alacsony az önértékelése.
Nincs tisztában vele hogy jó pali és sokkal jobb nőknél is lehetne esélye.
7
Szóval azt állítod, hogy Budapesten annyi nagyon jó pasi van, akik ugye szerintetetek a felső 10%, hogy minden nőre jut?
Van baj nálad a toronyban, erősen, és valeszeg már megint erősen felértékeled a psikat, a nőket meg erősen leértékeled. Tipikus.
Persze, annyi a nagyon jó pasi, mint égen a csillag, bőven jut mindenkinek🤣
Magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek?
A kérdés irreális. Ehhez minden pasinak jó pasinak kellene lenni, hogy minden nőnek bárhogy néz ki jó pasi jusson.
Abba már ne is menjünk bele, hogy vannak 'nem incel' ízlésű pasik is akik képesek beleszeretni egy nőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!