Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért esik ez ennyire rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esik ez ennyire rosszul?

Figyelt kérdés

Jó pár kapcsolaton túlvagyok már, volt jónéhány futókalandom is. 2 hosszabb kapcsolatom végét ugyan nehezen emésztettem meg, de az ilyen pár éjszakára osszejövünk, vagy kis flörtöket egyből eltudtam engedni.

De most random ráírtam egy munkatársnőmre akivel egy másik területen dolgozunk, és még nem igen látott. Kettő napig tök jól eldumáltunk, megbeszéltük, hogy iszunk bent egy kávét. De mikor odamentem, hogy akkor igyunk mondta, h később. Majd írtam neki, kicsit később, hogy mikor is ér rá.

De azóta ignorál.

Szóval valószínűleg a külső megjelenésem nem tetszik neki.

Volt már, hogy ez miatt utasítottak el, pedig nem vagyok ronda... mondjuk adonisz se, az a tipikus átlag.

De ennek nem kellene ennyire megviselnie...

2023. ápr. 9. 06:59
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Pocakos vagy? És a hölgy? Itt lesz a bibi
2023. ápr. 9. 07:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem vagyok pocakos xd

És a hölgy se extra annyira.

2023. ápr. 9. 07:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Ráirtál azóta?
2023. ápr. 9. 07:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Egó.
2023. ápr. 9. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Tudni kell elfogadni az elutasítàst, lépj túl ezen.

Most jobb lett volna ha azt mondja neked : Uhh azt gondoltam jobban nèzel ki inkàbb ne talizzunk?!

2023. ápr. 9. 11:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!