Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők akár milyen rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők akár milyen rosszul néznek ki, lesz nagyon jó pasijuk?

Figyelt kérdés

Komolyan nem értem. 30-as férfi vagyok, rendszeresen edzem, olvasom, közéletben jártas vagyok, arcom mondjuk átlagos, de azért vannak nálam rondábbak sokkal. Randioldalakon, élőben, itt folyton elutasítanak a nők.

A haverom 16 éves, elhízott, de kitűnő tanuló, tudásával állandóan felvágó és nagyképűsködő, kijavítgató lánya viszont megkapja a csúcskategóriás, adonisztestű, mérnöknek készülő, sportoló 18 éves chad srácot.

De munkahelyről is tudnék mondani nem túl szép csajokat, akik jó pasikkal vannak együtt.

Megőrült teljesen a világ.

2023. máj. 30. 09:10
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
96%

"Ti tényleg funkcionális analfabétàk vagytok, hogy nem értitek, hogy nem minden nőnek van jó pasija,"

Mucuka, te írtad a kérdésben, hogy akármilyen rosszul kinéző nőnek is lesz nagyon jó pasija.

A funkcionális analfabéta te vagy.

2023. máj. 30. 17:37
 32/42 anonim ***** válasza:
18%

Én nem olvastam végig a kommenteket, simán natúrba a kérdésre szeretnék válaszolni a saját tapasztalataim alapján.

Igen, sajnos én is a következőket tapasztalom. A nők, még ha nemis néznek annyira jól ki, azért csak-csak sikerül párra találniuk.

Már csak azért is, mert a társkeresés elsősorban a nők kezében van.

Tudjuk, hogy a döntés, hogy kit enged magához közel, az mindíg a nő döntése.

Éppen ezért, a férfiaknak manapság nagyon nehéz. Nagyon jól kell kinézni ma egy férfinak, hogy egy nő kegyeit elnyerje. Mindennek stimmelnie kell. Szinte totál 10 pontosnak kell lenni.

Jó munkahely, jó fizetés, sármos arc, 0 kg fölösleg, szép, hibátlan bőr, lakás, autó, humor, magas szexuális kultúra, stb.

Csak ha ezek mind megvannak, csak akkor van esély.

És még ez sem tuti biztos, mert lehet, hogy lesz 40-50 vetélytárs.

Borzasztó sok most a férfi és iszonyatosan kevés a nő. Sőt.

Egyre több a 10 pontos férfi.

Sajnos férfiként ma nagyon nehéz, de türelemmel álunk a sorban, aztán bizakodunk, hogy hátha betoppan az életünkbe egy iszonyatos ember feletti szerencse.

Ma egy férfivel nem történhet csodálatosabb dolog annál, mint hogy egy nő kiválassza és kiemeli a szingli sorsból.

Fiataloknál pedig szerintem az élet csúcsa, ha valaki elvehet feleségül egy nőt.

Ez olyan mint a Mont Everest.

Annál már nincs följebb. Nincs tovább.

A férfi célbaér, ha feleségül vehet egy nőt. Beteljesedik egy élet, kinyilik a boldogság és az öröm mámor kapuja.

A szingli élet, az maga a tüzes pokol. Mi férfiak ezt nagyon jól tudjuk sajnos.😥😢

2023. máj. 31. 13:45
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

#32! Mutasd már légyszi, hol van az a rengeteg 10 pontos férfi 🤣

Én nőként max.2pontosokat látok.

2023. máj. 31. 13:50
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
#33 úgy hallottam hogy 20-20 ezer olasz és spanyol érkezett a héten a mai meccsre, lehet rájuk gondol a 32-es inci :D
2023. máj. 31. 13:55
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

#34! Hm, ez jól hangzik😂

2023. máj. 31. 14:23
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
32. Szerintem epp hogy a legtobb ferfi elhagyja magat, 30 eves kor felett. Hol latsz te 10/10 es ferfit? En olyanokat latok 80% ba akik szlapaljak a sort, szivjak a cigit, okadek kajakat esznek, elhiznak, nem sportolnak es poffeszkednek a tv elott. Undorito. Ebbol a kozegbol meg nem nehez kiemelkedni szerintem. 30/35 alatt meg lehet van konkurencia nagyobb, de folotte okadekok lesznek, es ha van kis egzisztenciad meg nezel ki vhogy lesz nod. Ne ugy allitsuk mar be hogy kivaltsag osszeszedni egy not. Meg hop van tobb ferfi mint no? Ne a tarskereso farokvereses appokbol induljunk mar ki. Bizonyitott teny hogy tobb no szuletik mint ferfi
2023. máj. 31. 14:48
 37/42 anonim ***** válasza:
88%
32. Te azt hiszed egy nő megváltoztatja teljesen a férfi életét de ez nem igaz.. bár én tudom azért hiszed mert nem voltál még nővel .. de akinek 20 éves koráig nem sikerült semmit összehoznia azt azt jelenti , hogy teljesen 0 szociális készégei vannak.
2023. máj. 31. 15:06
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

32-esként, köszönöm a hozzászólásokat. Mindegyiknek örülök, remélem az az igazság, és nem az amit én írok.

36.

Én elhiszem, hogy neked van igazad, csak az a baj, hogy a gyakorlati élet nem ezt támasztja alá.

Én nem hagytam el magam, pedig elváltam, és mégsem.

Nem iszok, nem dohányzok, nem vagyok a TV és a net rabja.

Van saját lakásom, autóm, munkám,nincs anyagi gondom.

Nem robbantam le, minden este futok 8 km-t, egészségem, férfiasságom teljesen rendben.

Több jót nem mondok, /pedig lenne/, mert az már önfényezésnek tünne. Jól öltözködöm, nem vagyok lekakva.

Ennek ellenére, 2 éve még a közelébe se tudtam kerülni annak, hogy egyálltalán megismerjek egy nőt.

Borzasztó helyzet ez. Mondjuk annyi van, hogy a korom már sajnos nagyon előnytelen, mert 57 vagyok.

Tisztába vagyok vele, hogy ez szinte a lehetetlen korosztály.

Az a nő, aki még néz is ki valahogy ebben a korban, az mind boldog, és kapcsolatban él. 50 körül alig van szabad nő.

Ezért gondolom azt, hogy ma egy nőt ki kell érdemelni.

Nagyon rendben kell lenni ma egy kapcsolathoz.

Egyszerűen szinte lehetetlen megfelelni.

Mindent jól csinálok, jó életet élek, és mégsem vagyok elég jó.

Nagyon nagy tisztelője és becsülője vagyok a nőknek, igazi csodának tartom, hogy ők vannak.

De nekem sajnos már az is öröm, hogy elmegyek a Lidl- be, ès női hangot hallok.

Sajnos ilyen az élet.

Van akinek habostorta, van akinek sóspálcika.

32#

2023. máj. 31. 15:56
 39/42 anonim ***** válasza:
50%

"Komolyan nem értem. 30-as férfi vagyok"

Most akkor 30 vagy vagy 57?

Csak mert a kerdesbe azt irtad hogy 30 as vagy...😅

2023. máj. 31. 16:12
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

39.

Én nem a kérdező vagyok.

Én az vagyok, aki a 32- es hozzászólást írtam, és én már sajnos valóban 57 vagyok.

A kérdező az 30- as. Ott még nem szabadna hogy gond legyen a társkeresés.

Szerintem 40- ig még rengeteg lehetőség van. A baj, az inkább már olyan 50 körül jelentkezik, és utána meg egyre jobban.

Sajnos. Az 50 körüli nők, álltalában mind boldog kapcsolatban élnek.

Ha valaki felszabadul, annak meg már megvan.

Álltalában munkahelyről, lakókörnyezetből, ismerősök álltal. Hamar elkelnek nagyon.

Mint a friss magyar édes zamatos szamóca a piacon.

2023. máj. 31. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!