Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni a találkozást egy olyan sráccal, akiről tudom hogy nem lesz meg bennem iránta a vonzalom? Első találkozás már megvolt.
Figyelt kérdés
Nem akarom sem a saját, sem az ő idejét - pénzét rabolni felesleges randikra.2023. máj. 29. 15:18
2/10 anonim válasza:
Nem értem, mi a kérdés?! Leírtad, hogy nem akarod az időtöket rabolni, akkor nem kell folytatni. Nem egy agysebészet. 33/F
3/10 anonim válasza:
Tehát egyszer találkoztatok és nem vonzódsz hozzá? Nincs kérdés.
4/10 anonim válasza:
Ez esetben nem érdemes szerintem.
6/10 anonim válasza:
Nem lesz vonzalom, csak nyögvenyelős szenvedés. Elég egyértelmű a helyzet és a helyes döntés is
7/10 anonim válasza:
Statisztikai alapon megéri. A házasságban élő 30 -as nők 90% -a ilyen kapcsolatban van és hosszú távon sikeresebbek és boldogabbak az életben, mint a szingli nők.
Viszont mielőtt elmész a második randira, ajánlom hogy azért nézz rá a Tinderre/instagrammra is, hátha ott lesz vonzóbb pasi..Tinderen lesz az első pár órában legalább 40 -50 férfi, aki vonzóbb, mint akivel most randizol, kivéve, ha ez a férfi is onnan van már.
8/10 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet udvariasan megszakítani a kapcsolatot?
2023. máj. 29. 15:43
9/10 anonim válasza:
Kérdező, egy randitok volt, nem kell túlkombinálni.
Megmondod, hogy nem szeretnéd tovább rabolni az idejét, sajnos nem érzed úgy, hogy ebből komoly kapcsolat lesz, inkább zárjátok le az ismerkedést.
10/10 anonim válasza:
Amit 9-es hozzászóló írt, az tényleg egy udvarias lezárás. Szó szerint megírhatod neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!