Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasival pár találkozás után nem szeretném folytatni, félre fogja érteni, ha Facebookon likeolgatom időnként a dolgait?
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 11:45
1/13 anonim válasza:
Minek lájkolgatod, ha nem akarsz tőle semmit?
Félre fogja érteni, mert félreérthető vagy.
2/13 A kérdező kommentje:
Mert az ismerősöm. És vicceseket oszt.
2018. aug. 12. 11:49
3/13 anonim válasza:
Hahó, kommunikáció?! Egyszerűen közlöd vele, hogy nem akarod folytatni, akkor nincs amit félreértsen.
Ennyiből amúgy sem lehet kikövetkeztetni, hogy bárki akarna bármit is, mindenki likeolgat mindenkit.
4/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Nem szeretném kiírni az ismerettségi körömből, csak mert rosszul sültek el a dolgok.
2018. aug. 12. 11:51
5/13 anonim válasza:
Ha egy like-ot félreért akkor bolond.
6/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem kötelező lájkolni. Az a legtisztább. Posztol valami vicceset, nevessél, aztán görgess tovább. Belehalsz, ha nem nyomsz rá?
7/13 A kérdező kommentje:
Hát én ugyanolyan viszonyt szeretnék vele, mint előtte, látványosan sem szeretném kerülni.
2018. aug. 12. 15:41
8/13 KulGery válasza:
Ha nem problémás személyiség, nem fogja félreérteni.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát ő rettentően problémás típus. Fogalmam sincs, hogy oldom fel a helyzetet, szerintem még gyűlölködni is fog rám a hátam mögött.
2018. aug. 13. 17:16
10/13 anonim válasza:
Nem kell kísérteni a sorsot. Az ex cuccait nem lájkoljuk és kész. Az új párodnak sem feltétlen kellemes. Persze vannak kivételek, de jobb nem kísérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!