Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív randira?

Figyelt kérdés
Egy esküvőn találkoztunk öt napja. Ott táncoltunk, aztán órákon keresztül beszélgettünk. Nagyon jól kijöttünk egymással. Másnap bejelölt és írt nekem. Azóta beszélgetünk. Mégsem hívott el randira. Közös ismerőstől tudom, hogy nincs senkije és nem is meleg. Mi lehet a baj? Vagy még túl korai lenne újra találkozni?

2018. aug. 1. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert az, hogy az ember ismerkedik, nem jelenti azt, hogy fel is akarja szedni a másikat...
2018. aug. 1. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az első véleményét. Attól hogy beszélgettetek még nem jelenti azt, hogy kapcsolatot akar tőled.
2018. aug. 1. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg nincs igaza az előttem szólónak. El fog hívni, csak még nem ér rá, gondolom nem akar egy szarul megszervezett elsö randit. Amúgy ha 1 hét, 2 hét után se hív, és még vágysz rá, akkor írd meg, hogy amúgy nem akar találkozni? Találkozhatnátok, vagy ilyesmi...
2018. aug. 1. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 te minden ismerosoddel randizol, akivel egy kicsit is jol elotoltottetek az idot, nem? Hihetetlenek vagytok. Miert nem lehet felfogni a mai vilagban, hogy egyes embereknek nincs semmi hatso szandeka es verig vagytok sertve, ha nem akar toletek kapcsolatot.
2018. aug. 1. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is olyan 30-40% az esélye, hogy megvan azért az a hátsó szándék...
2018. aug. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!