Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok hogyan kellene folytatni?
Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy lánnyal, mind a ketten egyetemisták vagyunk és mellette dolgozunk. Neki egy 7 éves kapcsolata most lett vége egy hónapja durván, ez volt az egyetlen kapcsolata. Jól tudtunk minden általános dologról beszélgetni, nekem tetszik, mert tényleg élőben se más várt, mint a fotókon. A volt párja már túllépett állítólag. Igazság szerint nem erről szólt a beszélgetésünk, de úgy voltam vele ha ő érdeklődött az én kapcsolatomról akkor én is finoman rákérdezek. Valamennyire láttam rajta, hogy majdnem elsírja magát. A találkozó vége felé kérdeztem tőle, hogy érezte magát és lenne e kedve még találkozni. Mondta, hogy pozitív volt személyesen az ismerkedés és persze beszélünk majd. Egy két kérdés felmerült azért így bennem. Vajon mennyire vesz komolyan? Azt mondta neki ha valami nem tetszik akkor azt rögtön szóvá teszi. A végén, hogy én kérdeztem a talira rá szerintetek hagyjam, hogy majd ő keressen ez ügyben? Ha lesz következő alkalom akkor ebben a helyzetben egyáltalán mikor lehet valakit megcsókolni, mert oké, hogy jön magától valamilyen szinten, de akkor is láttam rajta meg van sérülve...
Szerintem keresd, beszélgessetek tovàbbra is, ha ő is szeretne, és ki fog derülni, készen àll-e egy kapcsolatra.
2019. szept. 28. 06:51
2/10 anonim válasza:
A lány kapcsolatfüggő. Le se zárta az előzőt, nem hagyott magának időt a meggyászolásra, a tanulságok levonására, de máris ismerkedik.
Az eléggé árulkodó jel volt, hogy majdnem elsírta magát.
Én a helyedben, akármennyire is kellemetlen, neki szegezném a kérdést, ha még nincs túl az exén, akkor mit is akar valójában. Olyan, mintha te egy búfelejtő lennél neki.
De komolyan, egyes emberek hogy merik azt megtenni, hogy játszanak a másik érzelmeivel?
Én a helyedben nem venném komolyan ezt a kapcsolatot.
2019. szept. 28. 06:57
3/10 Noren1989 válasza:
#2-essel egytértek teljes mértékben.
Szerintem mondd meg neki nyugodtan, hogy szerinted ez így nem lenne jó. Emellett felmerül a kérdés, hogy szimplán nem-e átmeneti egopolírnak használ/játok egymást/?
2019. szept. 28. 09:38
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem annyit mondott, hogy úgy érzi készen áll egy új kapcsolatra és nem alkalmi dolgot keres. Átértékelte az eddigi dolgokat.
De nyilván rá fogok kérdezni, amúgy ha írok normálisan válaszol van, hogy ő is ír, bár azért többnyire én kezdeményezek mindig. Bár munka mellett nyilván másabb, meg az elején lehet a férfinak kell jobban mennie. Ettől függetlenül ha lesz még találkozó meg fogom kérdezni konkrétabban mit hogyan érez.
2019. szept. 28. 10:19
5/10 A kérdező kommentje:
Ráírtam hogyan telik a napja, mint mindig és kaptam választ, de konkrétan semmi visszakérdezés nincsen. Hát olyan szar érzés, hogy valakivel egész jól mindenről tudsz beszélni és egyszerűen ennyi. Én nem azt mondom, hogy szétröhögtük magunkat a talin, de nem volt csend és mindig volt téma.
2019. szept. 28. 11:27
6/10 Noren1989 válasza:
Online mindig gyér volt a kommunikàciója? Màrhogy minőségben?
Vannak emberek, akik egyszerűen nem szeretnek/nem tudnak online csevegni.
2019. szept. 28. 13:34
7/10 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, de nem volt az a nagyon bő, részben mivel mindketten dolgozunk, így munka alatt nincs úgy idő irkalni. Közben kezdeményeztem egy találkozót, amire nem írt semmit. Eltelt már 2 óra azóta állandóan fent van, rákérdeztem mi a baj megbantottam e (tudom, hogy nem de mégis illembol). Ezt már meg se nézte, komolyan az életkedvem elveszik az ilyen dolgok. Már volt részem régebb is egy ilyenben. Annyira megalázó jelentéktelennek érzem magam, nem kapok semmi választ. Élőben minek mondja valaki szívesen folytatná, beszélünk...
2019. szept. 28. 14:21
8/10 A kérdező kommentje:
Kitörölt, hát elég szarul esik. Nem megy nekem ez a csajozás, állandóan kudarc van. Pedig mindig azt érzem általánosan mindenről tudtunk beszélni.
2019. szept. 28. 15:09
9/10 Noren1989 válasza:
Nyugivan, igyál egy sört. Ő is rájött, hogy még nincs kész erre az új dologra.
Nézd meg a Mucsi, a legőszintébb kocsmáros című rövidfilmet, és lazulj el.
2019. szept. 28. 23:03
10/10 anonim válasza:
És én mennyire átérzem ezt,csak éppen női oldalról. Látszólag minden rendben és aztán mégsincs semmi és sosem tudod meg, hogy miért...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!