Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme folytatni/próbálko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme folytatni/próbálkozni?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a 3. randim egy fiúval. Már 4 hónapja minden nap írunk egymásnak, az utóbbi időben majdnem minden nap telefonálunk is.. viszont nem igazán van közös téma. Nem nagyon beszélgetünk ha találkozunk. Rákérdeztem és azt mondta, hogy másokkal sem kifejezetten beszédes, több idő kell neki amíg "kimutatja" amit érez. Már szóba jött egy komolyabb kapcsolat lehetősége, és már többször említette, mi lesz ha majd hozzá költözök. Mikor ír akkor teljesen más, mint élőben.

Szóval az elmondása alapján ő egy komoly kapcsolatot tervez velem, de mégsem beszélgetünk.

Tegnap este is rákérdeztem, azt mondta az volt a fontos hogy együtt vagyunk nem az hogy beszélgetünk vagy sem.

Mit gondoltok? Hasonló tapasztalat?

24L

#randi #párkapcsolat #osztrák fiú
2019. aug. 19. 13:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt még elfelejtettem megemlíteni, hogy ő osztrák és németül beszélgetünk (nem mintha ez számítana, mert egész jól beszélek németül)
2019. aug. 19. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell eldöntened, hogy mennyire zavaró ez számodra. Ha 4 hónap után ilyen, akkor valószínűleg nem fog jelentősen változni.
2019. aug. 19. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapnál is több idő kell neki? Kuka!
2019. aug. 19. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ettől többre vágysz, akkor szerintem nincs. Nem hinném, hogy sokat fog változni ezen a téren. Ha már az elején sincs nagyon témátok, illetve mondanivalótok egymás felé, akkor mi lenne később... Hagyd, találsz ettől a sráctól értelmesebbet is
2019. aug. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!