Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme próbálkozni? Mit tennétek?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy lánnyal,aki nekem tetszett és ő is eléggé arra utalt hogy tetszek neki. Megkérdeztem hogy van e esélyem erre mondta hogy nem. Este kérdeztem tőlle hogy nem kaphatok egy esélyt,erre már mondta hogy nem lenne könnyű egyikünknek sem meg minden. Mert elmegy új suliba,meggyőztem,hogy este mindig beszélhetnénk és nem hanyagolnám el. Meg a hűséget is meg mindent. De végül mégis azt mondta hogy nem azért mert nem tetszem hanem ink. Nem. Erre meg mondtam hogy nem arra kértem esélyt hogy egyből járjunk,hanem hogy megismerhessük egymást. Erre ő azt mondta hogy tudja. Ezek után bátorkodtam megkérdezni,hogy mi a baj. Erre meg azt mondta hogy nem ismer eléggé.... bocsánat,ha van benne helyesírási hiba...
2015. febr. 6. 20:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit mondanék,hogy mikor esélyt kértem azt mondta hogy gondolkozni fog rajta,másnap adta rá a választ.
2015. febr. 6. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem valójában nem tetszel neki/ jellemileg nem vagy az esete, és csak kifogásokat keres. Hagyd, hadd menjen.
2015. febr. 6. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is erre,csak mikor együtt filmeztünk a haverokkal rámfeküdt meg mellémbújt és ezt mással nem tette meg mikor ezt megbeszéltem vele érdekes mosoly volt az arcán
2015. febr. 6. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!