Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy a mai férfiak egy-két találkozás után nem akarják folytatni?
Remelem, nem bant meg az öszinte valaszom, ami csakis szemelyes hozzaallasomat tükrözi.
Egy-ket talalkozo alatt böven le tudom szürni, hogy komolyabban erdekel -e a lany. Minek raboljam tovabb mindkettönk idejet? Szemely szerint azert van annyi tisztesseg bennem, hogy a szemebe mondjam, hogy szerintem nem illünk össze vagy nem ugyanazt keressük, de megköszönöm a tarsasagat, ha valoban jol ereztem magam amugy vele.
A kérdésbe nem ártana beleírni, hogy EGYES férfiak. Mert nem mind ilyen. Egyes nők és egyes férfiak ilyenek.
Amúgy azért, mert nem volt jó a randi vagy van más.
Figyu nagyon sok olyan szitu van amikor nagyon is akarják folytatni sőt komolyabra fordítani de pattintás van mert meg van indokolva.
Ha magadra vetíted ki és nem általánosított kérdés akkor vélhetően vagy te nem találkoztzál olyan férfival aki eked bejött volna vagy van valami előnytelen kevésbé népszerű tulajdonságod külső vagy belső vagy a komunikációban van valami ziccer.
Nincs mit
És milyenek voltak ezek a randik?
Az már alapból jó hogy tuljutsz az írkáláson :)
Miert van az, hogy az itt feltett kérdések csak altalánosítasok?
Megint mindenkit belevettél, holott ha stimmelunk a lannyal, akkor ákár több száz talalkozó is lehet... szerény véleményem
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!