Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány évesen, és miért adta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen, és miért adta fel a társkeresést?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 14:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Vagy aki nem adja fel az nem is olvas ilyen posztokat
2023. máj. 30. 19:01
 22/31 A kérdező kommentje:
21: Nem olvas, hanem tapasztal. Ez nagy különbség!
2023. máj. 30. 19:28
 23/31 anonim ***** válasza:

25 évesen.

26F

2023. jún. 4. 22:09
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
Sosem szabad feladni. Mondom ezt úgy, hogy engem is sok visszautasítás ért már. Sokat sírtam, öngyilkos gondolataim is voltak, de nem törtem meg és az önbecsülésem is nőtt azóta, fejlődtem.
2023. jún. 5. 17:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

19 évesen.

Rájöttem, hogy ha társat keresek, akkor nem az életem teljességét élem, hanem "társat keresek". Immár hagyom az életnek, hogy mivel annak teljességére koncentrálok és próbálom beteljesíteni, oda sodorjon, ahol efféle helyzetek kialakulhatnak, hogy társat találjak.

2023. jún. 5. 18:58
 26/31 anonim ***** válasza:

Én 35 éves koromra tervezem.

Jelenleg van kapcsolatom de úgy érzem, hogy nekem nem megy ez a kapcsolatosdi. Nekem szükségem van, hogy azt tegyek amit csak akarok, amikor akarom és úgy ahogy akarom. Eddig azok a nők is csalódást okoztak akik a kapcsolat elején nagyon lazák voltak. A gond tuti velem van, de már nem is érdekel.

2023. jún. 5. 20:22
 27/31 anonim ***** válasza:

22. Kinézetem miatt addig minden csaj elhajtott, azután már nem is próbálkoztam többet.

38 f incel

2023. jún. 5. 21:25
 28/31 anonim ***** válasza:

50 éves nő vagyok.

Már én is eljutottam elre a pontra, de ez a korom miatt érhető

2023. jún. 5. 21:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Most olvastam hogy indulnak társkereső hajók. 5 órás szórakozás,elfogadható áron, hasonló korosztályban. Szerintem nagyon jó ötlet!
2023. jún. 6. 17:33
 30/31 A kérdező kommentje:
Látom, akkor nem csak én nem foglalkozok a témával. Régebben frusztrált, hogy mindenkinek van párja vagy legalábbis úton van felé, de ez megnyugtat, hogy nem vagyok egyedül.
2023. jún. 6. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!