Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falusi emberként 50 évesen megöregedve,kopaszodva,kövéren megpróbáljam a társkereső oldalakat?
Figyelt kérdés
Két nő volt az életemben 5-5 évet.Sokat kell dolgozni,állataim is vannak,traktorom is,munkahely ezek mellé.Húst ételt mindig tudok tenni az asztalra,kétszer szoktunk családdal disznót vágni.
Meddig lenne érdemes tőlem fiatalabb nőkkel ismerkedni,akik talán dolgosak is lennének,30 körül max?
Vagy legyen 35-36 fölött megadva a keresési feltétel.
Nem értek hozzá,ismerőseim mondták próbáljam meg az internetet.
2023. márc. 17. 18:44
1/31 anonim válasza:
30?? Hol élsz? 😂
A 30 éves nem traktorozni akar!
A páromnak azért több realitásérzéke volt. Szinten falusi kopasz is, bár nem kövér. Mégis sikerült neki. De nem 30ast keresett!
3/31 anonim válasza:
Ennél még nem igazán olvastam vérszegényebb trollkodást itt, pedig vagytok egy páran ebben a mezőnyben 🥱
4/31 A kérdező kommentje:
Kérném normális válaszokat írjatok.
Normális kérdést szerettem volna kiírni,és arra normális válaszokat kapni.
2023. márc. 17. 18:50
5/31 A kérdező kommentje:
Sajnálom az internetes dolgokhoz nem értek,társkeresési oldalra is nemrég jelentkeztem.
2023. márc. 17. 18:51
6/31 anonim válasza:
Nem úgy írsz, mint egy suttyó paraszt, szóval simán van esélyed.
7/31 A kérdező kommentje:
Estént magyar irodalmat olvasok néha,vagy tvzek.
2023. márc. 17. 18:54
9/31 anonim válasza:
Hát szerintem neked egy fitt 60 éves nő kellene mert különben szívrohamot fogsz kapni a szex miatt.
10/31 anonim válasza:
De miert nem 50-es nőkkel ismerkedsz? Hisz te is annyi vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!