Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Falusi emberként 50 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Falusi emberként 50 évesen megöregedve,kopaszodva,kövéren megpróbáljam a társkereső oldalakat?

Figyelt kérdés

Két nő volt az életemben 5-5 évet.Sokat kell dolgozni,állataim is vannak,traktorom is,munkahely ezek mellé.Húst ételt mindig tudok tenni az asztalra,kétszer szoktunk családdal disznót vágni.

Meddig lenne érdemes tőlem fiatalabb nőkkel ismerkedni,akik talán dolgosak is lennének,30 körül max?

Vagy legyen 35-36 fölött megadva a keresési feltétel.

Nem értek hozzá,ismerőseim mondták próbáljam meg az internetet.

2023. márc. 17. 18:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgos vagyok, köszi! Home officban dolgozom napi 10-12 orát
2023. márc. 17. 19:04
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Veled egykorú esetleg, 10-20 év korkülönbség irreális fantázia. Fogyjál le, ha a korosztályodból is jobbat akarsz. Lesz, akit vonzani fog a falusi élet a jelen körülmények között, azokra kell fókuszálni. A meggyőzest gelejts el.

Ne a küllemed ijessze el. Fogyjál. Különben csak olyanok jelentkeznek, aki neked se kellene. Valoszinu par evvel öregebbek,mint te. Ezen is érdemes elgondolkodni.

2023. márc. 17. 19:11
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy legyen 35-36 fölött megadva a keresési feltétel."

Jó lesz 45+-nak is.

30?? Vicces.

2023. márc. 17. 19:24
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
Most akkor munkatarsat keresel vagy rabszolgat,aki ehberert dolgozik …?
2023. márc. 17. 19:30
 15/31 anonim ***** válasza:
92%
Egy 30as nőnél semmi esélyed. Nem is értem miért nem a korosztályodban keresel.
2023. márc. 17. 19:40
 16/31 anonim ***** válasza:
97%
Még a korosztályodban is nehét lesz, ha kövér és kopasz vagy, és ugye sokan nem vágynak igazi vidéki életre.
2023. márc. 17. 19:48
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Fölösleges. Ha eddig nem mertél nőhöz közeledni ezután már minek?
2023. márc. 17. 20:10
 18/31 anonim ***** válasza:
27%

10. "De miert nem 50-es nőkkel ismerkedsz? Hisz te is annyi vagy!"

Sok nő miért gazdag vagy jómódú, egzisztenciával rendelkező férfit keres, ha ő maga pedig szinte nincstelen?

Sok nő miért izmos férfit keres, ha ő maga nem izmos, hanem sovány vagy túlsúlyos?

2023. márc. 17. 20:37
 19/31 anonim ***** válasza:
56%

De ő egy ronda, kövét paraszt ember.

Felőlem akár ismerkedhet 20 évesekkel is, úgysem jön össze vele senki

2023. márc. 17. 20:46
 20/31 anonim ***** válasza:
29%

Van esélyed a 30-as nőknél is. Az itteni válaszolók fejében a 30-as nő, kiskosztümös, fekete nylon harisnyás titkárnő fazon, vagy full nike-ban sportoló, futó, kondizó hibátlan alakú nő😂.

Annyi lepukkant 30-40 közötti nő van, hogy az nem igaz! Főleg vidéken, szegényebb régiókban. Sok az elvált, kicsit alkesz, a foguk se mindig van meg, cigisek, stb. Vidéki gyárban is dolgoztam, láttam egy párat.

Úgyhogy ne add fel, rengeteg nő hozzád költözne egy jobb élet reményében, rengeteg a nincstelen az országban. Persze gyerek is lesz legtöbbször. Etnikum is előfordul.

2023. márc. 17. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!