Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőt javaslod?
Férfi vagyok. A valóságban nincs lehetőségem ismerkedni. Korábban tindert és badoot használtam, előbbiről összejött egy randi egy szép, okos nővel, de ehhez több hónapnyi kínkeserves szenvedés kellett, közben az idegeim tönkre mentek, és az önbizalmam is mélyrepülésben zuhant. Ennek már lassan 5 éve, azóta nem használtam társkeresőt, de gondolom inkább csak rosszabb lett ott is minden.
Van értelme bármelyiket használni, és nyitva hagyni az ajtót, vagy jobb a békesség, nyugalom?
A társkeresőkön hatalmas és nagyon nagyon gyors a szórás.
Pillanatok alatt lapoznak a következőre az emberek.
Majd aki hirtelen megtetszik ott egy pillanatra megállnak...húú ez túl messze lakik gyerünk tovább...
Majd aki tényleg tetszik elég közel van...ott már elolvassák , hogy hány éves vagy, és max azt az 1-2 felesleges sort amit írtál.
Szóval társkeresőn van aki évekig fent van és semmi nem jön össze, vagy max 1...de ez elsősorban, első körben a külsőn múlik.
A dating azért jó, mert sokan vannak fenn. Ellenben nagy a szórás is. Mivel ingyenes, nagyobb az esély a randira. Valószínűleg a legtöbb nő először oda regel, mert ingyenes, és ha van face profilja, néhány perc az egész.
Fontos, hogy olyan fotóid legyenek fenn, amin nagyon jól nézel ki. Félmeztelen, feszítős, horgász, fullos kocsival pózolós taszítóan hat a legtöbb nőre.
Ez egy idegőrlő macera minden normális férfinak, nem csoda, hogy nincs kedved hozzá. De annyira kevés az élő lehetőség az ismerkedésre, hogy sokan rászorulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!