Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hány évesen, és miért adta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen, és miért adta fel a társkeresést?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 14:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
45 évesen rájöttem, hogy nem kellek már senkinek. Most 50 évesen vagyok. Elvagyok így egyedül. (Nem vagyok elhízva)
2023. máj. 29. 15:37
 12/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem, hinném hogy bárkinek fel kellene adni. Jó, nem keres mindenáron, de nyitott szemmel jár, nem zárkózik el az ismerkedés elől, és hoz a sors amit hoz...

Nekem van duci barátnőm aki egyébként szép arcú, okos, és folyamatosan voltak pasijai, férjhez ment, boldog. És van ilyen pasi ismerősöm is. És perze van ennek az ellenkezője is amikor jól néz ki és mégsem talál párra...annyifélék vagyunk, és ugyanennyi féle az igényünk.

Én 40 évesen veszítettem el a férjem, egy gyerekkel maradtam egyedül. Azt hittem sosem leszek képes ismerkedni és ennyi idősen, gyerekkel, a magam sötét lelkivilágával, senkinek nem kellek. Egy lépést se kellett tennem, jöttek a lehetőségek, amikkel nagyon megfontoltan éltem. Inkább ezen van a hangsúly: ismerkedjünk minden korban, de ne megalkuvóan.

2023. máj. 29. 18:53
 13/31 anonim ***** válasza:
66%

30 évesen.

Nincsenek barátaim a közelben ezért általában mindent egyedül csinálok. A hobbijaim tudom egyedül is csinálni, nem kell várni senkire. Megszoktam igazából.

Mivel külsőre nem vagyok egy főnyeremény az online ismerkedéssel felesleges az önbecsülésemet tovább bombázni. Személyesen meg nincs meg az a tapasztalat, hogy bárki nekem tetszővel random nyugisan beszélgessek.

2023. máj. 29. 19:16
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Legkésőbb 122 éves koromban fogom.

Ugyanis ez az eddig bizonyított leghosszabb emberi élettartam.

2023. máj. 29. 21:19
 15/31 A kérdező kommentje:
14: Akkor jól bírod a visszautasításokat. :D
2023. máj. 29. 21:33
 16/31 anonim ***** válasza:
74%

2 éve adtam fel végleg, akkor 27 éves voltam, most leszek idén 29.

Sok rossz tapasztalat, szenvedés, szakítás, megcsalás és alapból a társkeresés lehetetlensége miatt.

Nem vagyok elég jóképű, ráadásul durva tempóban kezdtem el kopaszodni, amely nagyjából teljesen ellehetetleníti a pártalálást.

Nincs jó szövegem, nem vagyok tele pénzzel, hogy ezt kompenzálni tudjam, de leginkább az volt a gond, hogy egyszerűen nem érdeklem a nőket. Én soha nem kapok jelzéseket, nem akarnak velem ismerkedni, levegőnek néznek, keresztül néznek rajtam, sok esetben kifejezetten úgy érzem, hogy egész egyszerűen undorodnak tőlem.

Úgy érzem ezen nem tudok változtatni. Konkrétan ha az előtt már menekülnek előlem mielőtt bármit is mondhatnék, mielőtt bármit is tudnának rólam, akkor azt hiszem nincs esély.

2 éve nem voltam nővel, se szex, se csók. Azóta nem randzitam, nem ismerkedtem, még csak nem is beszélgettem egyetlen nővel sem ismerkedési céllal.

2023. máj. 30. 08:11
 17/31 anonim ***** válasza:
88%

39.

Azért, mert megtaláltam azt, aki remélhetőleg hosszú ideig a társam lesz, és akinek én is a társa lehetek.

2023. máj. 30. 14:59
 18/31 A kérdező kommentje:
17: Természetesen nem a te helyzetedre gondoltam, de köszi a választ.
2023. máj. 30. 15:54
 19/31 anonim ***** válasza:
49%
Én azt írtam,hogy nem kell feladni....lepontoztak...aki azt írja huszonévesen hogy Ő feladta,tuti válaszra pontozva. Ennyire pesszimista,életúnt világot élünk?
2023. máj. 30. 17:09
 20/31 A kérdező kommentje:
19: Szerintem a tapasztalat ezt mondatja az emberekkel.
2023. máj. 30. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!