Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők párkeresési problémáira a következő elmélet igaz vagy nem?
Van egy ilyen elmélet hogy mivel a nők a férfiak felső kb. 20% (egyesek szerint 5-10 vagy akár 1-2%-át tartják maguknak ideális partnernek, akár hosszútávú akár csak szexre) ezért ezen kevés férfiért versengenek a nők, magyarul a nők inkább élnek magányosan várva egy ilyen magas értékű férfira és azzal is beérik ha akárcsak rövid időre megkaphatják. De nyilvánvalóan nem fogják beérni egy ennél kicsit is rosszabb pasival.
Viszont ez a női viselkedés azt okozza ezekben a magas értékű férfiakban hogy mivel látják hogy rengeteg nő őket akarja ezért logikusan úgy vannak vele hogy ha ekkora kínálat van akkor ugyan miért kellene neki megállapodni, megházasodni hiszen élete végéig minden nap más nővel bújhat ágyba. És ezt is teszik.
És a sikeres, vonzó nők amikor panaszkodnak hogy nem találnak társat mert csak ilyenekbe futnak bele, hogy csak szexre kellenek akkor pontosan ezzel a jelenséggel szembesülnek.
A kérdés hogy szerintetek ez az elmélet valós vagy nem?
Pf... Pasik detto ugyanilyenek! Panaszkodnak, hogy.nem.talalnak társat, miközben találnának, csak nem felsőpolcosat!
(Egyébiránt: én nőként vagy olyan pasival vagyok, aki megfelel az elvárasaimnak, vagy inkább nem vagyok senkivel
# 2
"A kérdés hogy SZERINTETEK ez az elmélet valós vagy nem?"
Pedig valahol igaza van a kérdezőnek, nagyon sok nő lejjebb adja, önmagát degradálja: érzései vannak, szerelmes és akkor belemegy szexkapcsolatba, barátság extrákba, mert azt hiszi, reméli, hogy a férfi majd viszonozni fogja az érzéseit, majd mellette, ő általa megállapodik. Pedig egy szoknyapecér, egy nőcsábász általában(!) nem változik meg, ahhoz túlságosan szerelmesnek kellene lennie és főleg annak a nőnek sok mindent megkéne tennie.
Logikusan ez fordítva is a kártyákban van, hogy a férfi olyan szerelmes, olyan obszeszív állapotba kerül a nő miatt, hogy se nem lát, se nem hall.
De nem igaz egyáltalán, hogy a nők erre nem képesek, mármint az emberi tartás hiányzik belőlük, mert bizony sajnálatosan igaz.
Tinderen és egyéb online társkereső applikációkon egész biztosan igaz. Én is olvastam erről, és legalábbis a saját match-arányomat tekintve (rettentő alacsony) reálisnak tűnik.
Mielőtt nekem esnétek, hogy biztosan annyira az alja vagyok, odafigyelek a kinézetemre, próbálok igényesen öltözködni (és normális képeket kitenni), rendszeresen sportolok, egyetemi diplomám van és nettó 1 millió körül keresek, szóval az átlagot szerintem minden téren megütöm.
"nagyon sok nő lejjebb adja, önmagát degradálja: érzései vannak, szerelmes és akkor belemegy szexkapcsolatba, barátság extrákba, mert azt hiszi, reméli, hogy a férfi majd viszonozni fogja az érzéseit"
Az ugye megvan, hogy a nők is vágynak a szexre, és nem állandóan szerelmesek, mint egy Disney rajzfilmben?
#8:
Természetesen megvan, de nem ez volt a téma, komoly kapcsolatról van szó, hogy kit választ a nő:
"a sikeres, vonzó nők amikor panaszkodnak hogy nem találnak társat mert csak ilyenekbe futnak bele, hogy csak szexre kellenek akkor pontosan ezzel a jelenséggel szembesülnek."
Bizony helytálló az elmélet, van benne realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!