Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre igaz ez az elmélet?
Egy haverom mondta hogy ha átlagos kinézetű férfi vagyok akkor oda professzionálisan megkomponált fotókat kell feltenni ha eredményeket akarok, mert a nők elképesztő mennyiségű megkeresést kapnak minden nap (akár 100 naponta) és ezért logikusan nagyon keményen szelektálnak, csak a lehető legprofibbnak, legjobbnak KINÉZŐ FOTÓJÚ férfiakat engedik át a szűrőn.
Azt a példát mondta hogy képzeljem el ezt fordítva: ha én férfiként naponta 100 nőtől kapnék ajánlatot randira, mit csinálnék?
Kiválogatnám azokat akik a top-top legjobbak, és kiszórnék akár több száz olyan lányt is akit amúgy ha nem volna ekkora érdeklődés, simán vonzónak tartanék.
Meg hogy élőben ismerkedni sokkal nagyobb eséllyel visz sikerre, mert az élőben megszólítás drasztikusan lecsökkent a Tinder óta.
Ez igaz ez az elmélet?
# 2
nem photoshopolt képre gondolt, hanem olyanra mint amikor egy profi fotós fotóz le ahol minden át van gondolva és az előnyeidet hozza előtérbe, és nem arra amikor face app-al másmilyennek mutatod magad
Na az a legszánalmasabb. Az totál reménytelenséget sugároz. Senki nem műtermi fotózással kezdi, oda süllyedni kell.
És fotósok is szerkesztik a képeiket.
# 5
annak mi lehet az oka akinek élőben könnyű az ismerkedés, de tinderen szinte semmi nem jön össze?
# 8
ez most komoly?
#8: Fogalmam sincs, én sajnálnék rá kiadni közel 12000 Ft-ot, de több helyről hallottam már. És végül is logikusnak tűnik, hiszen a nőknek nem kell fizetnie érte (és leginkább semmiért) a férfiak közül meg azoknak a Chadeknek szintén, akik rengeteg nővel matchelnek.
Ki marad hát? Az egyébként is eszeveszetten társat kereső szerencsétlenek, akik eltartják a céget. Ha logikusan belegondolsz, ha normál külsővel lehetne érvényesülni ilyen fizetős csomagok nélkül, akkor ki lenne az a marha, aki vásárol, amikor ingyen is matchelne és jó esetben a legtöbb férfi egyetlen nőt szeretne, akit ágyba vihet és tartós kapcsolat lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!