Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incel elméletek és a valóság között mennyi a különbség? Mit tapasztaltok? Megállják a helyüket, vagy sem?

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 17:12
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Incel elmelet :))

Puszilom a mamat, jot fozott, a szennyesed kimosta?

2021. okt. 26. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Az incel elméletek igazak. A különbség max a számokban van, tehát az incelek szerint csak a felső 10% matchel, még a valóságban lehet a szám 30 is.

A másik az chad kinézet. Az incelek szerint az összes Chad lapátállú tiktok pretty boy, míg a valóságban sok olyan Chad van, akiről senki nem gondolná...

2021. okt. 26. 17:16
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Nem.

Lehet lapozni.

2021. okt. 26. 17:17
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem van értelme.

Kizarolag a gazdag férfiaknak lehet párkapcsolata, ami simán megállja a helyét, ha az ország gazdaságára nézel.

Az is igaz, hogy a férfiak 20%a kell a nők 80%ának, karöltve azzal, hogy minden nő a legcsúnyábbtól a legszebbig rendszeresen tud szexelni. (Azaz 1 kelendő macsó férfira jut vagy 5000 nő, akiket rendszeresen kezelget)

Igaz az is, hogy a nőknek CSAK a többdiplomás mérnökök vagy ügyvédek kellenek.

Továbbá az is megállja a helyét, hogy a legkelendőbb férfiak a "rosszfiúk", akik büdös nőverő alkoholista állatok, akiket bármikor előnyben részesítenek a nők a rendes, tisztességes, érzékeny jófiúkkal szemben.

Az is tény, hogy a b..szatlanság tönkreteszi a férfiak teljes életét; minőségi p..na nélkül simán az öngyilkosság szélére kerülnek, és az is tény, hogy a nők az ösztönlények.

Azért szeretem az incel elméleteket, mert abszolút van értelmük, és egy ponton sincs bennük ellentmondás.

2021. okt. 26. 18:44
 5/10 A kérdező kommentje:

4

De azért nem csak a többdiplomás mérnököknek és ügyvédeknek van párkapcsolata nővel...és én, meg szerintem elég sokan ismernek olyan embert, aki nem gazdag és nem egy adonisz még is van csaja.

Ezt a rosszfiúsat cáfolni nem igen tudom, mert az ilyen embereket mindig látom párkapcsolatban..

De a többi, amit írsz szerintem eléggé megcáfolható.

2021. okt. 26. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
4-es, ez rohadt jó! 😂
2021. okt. 26. 19:02
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A sok kis köcsög incike..
2021. okt. 26. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
7-esnek fáj az igazság :D
2021. okt. 26. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:

"Igaz az is, hogy a nőknek CSAK a többdiplomás mérnökök vagy ügyvédek kellenek."

Kár volt tönkretenni a kommented hitelét ezzel a mondattal pajtás!

Amúgy javarészt helyes, de az kevés, főleg az incelgyűlölőkkel szemben. 100% hitelességre kell menni, az igazság akkor áll mellettünk ha igazat is írsz teljesen

2021. okt. 26. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:
22%
4: Az ellentmondást a sikeres ügyvéd és a nőverő alkoholista között a blackpill oldja fel. Röviden: Chad kell, pénz nem számít.
2021. okt. 26. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!