Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre igaz ez az elmélet?
Egy haverom mondta hogy ha átlagos kinézetű férfi vagyok akkor oda professzionálisan megkomponált fotókat kell feltenni ha eredményeket akarok, mert a nők elképesztő mennyiségű megkeresést kapnak minden nap (akár 100 naponta) és ezért logikusan nagyon keményen szelektálnak, csak a lehető legprofibbnak, legjobbnak KINÉZŐ FOTÓJÚ férfiakat engedik át a szűrőn.
Azt a példát mondta hogy képzeljem el ezt fordítva: ha én férfiként naponta 100 nőtől kapnék ajánlatot randira, mit csinálnék?
Kiválogatnám azokat akik a top-top legjobbak, és kiszórnék akár több száz olyan lányt is akit amúgy ha nem volna ekkora érdeklődés, simán vonzónak tartanék.
Meg hogy élőben ismerkedni sokkal nagyobb eséllyel visz sikerre, mert az élőben megszólítás drasztikusan lecsökkent a Tinder óta.
Ez igaz ez az elmélet?
Én mindig azt mondtam, hogy a Tinder (nagy általánosságban) olyan, mint egy virtuális húspiac.
Mindenki azt választja elsőként, amit a szeme megkíván, nem azt, amit a “tárcájának” megengedhet.
Gyakori példa, hogy teljesen átlagos, vagy átlag alatti emberek csak és kizárólag a model alkatú/kinézetű férfiakat, nőket húzzák jobbra. Ez nyilván azt eredményezi, hogy sikertelennek érzi a ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!