Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond, ha 2-3 randi után azt mondja a nő, hogy mégsem működik a dolog?
Figyelt kérdés
Szóval párszor randiztunk, nagyon jól éreztük magunkat, Ő is így látta, majd egyszer csak azt mondta, mégsem működik, nincs bennünk semmi közös... Hidegzuhany volt, mert én nagyon jól éreztem magam vele és el tudtam volna képzelni vele sokkal többet is.
Ilyenkor mi lehet a dolog mögött? Nem mondott semmi konkrétat. Én mondjuk nem voltam túl rámenős, nem szerettem volna elijeszteni, nem volt semmi testi kontaktus, lehet ez volt a baj?
2023. máj. 27. 07:29
11/14 anonim válasza:
Fu nekem hanyszor volt mar ilyen. Sot, olyan is volt hogy a randin vegigcsokoloztuk az egeszet, a farkam fogdosta, olyan is volt hogy csak ugy repult az ido sokat nevettunk beszelgettunk, aztan valami miatt jott a hidegzuhany. "Igazabol ne haragudj de nincs idom most kapcsolatra". Kedvencem:DD. Nem fogjak a nok bevallani mi all a hatterbe mi az igazi ok te meg ugysem fogsz rajonni. Semmibe sem szabad beleelned magad meg abba se ha vegigcsokolozzatok az egeszet. Lehet hogy valaki dugja meg, szeretne lepni de nem tud, vagy rajott hogy anyagi helyzeted nem olyan mint amilyennek o elkepzelte, persze van olyan is hogy egesz egyszeruen tenyleg nem fogtad meg ugy. Most melyik no fogja odamondani hogy bocs de alberletbe laksz pl igy nem jovok ossze veled mert en oda nem merek szulni..... Erted... A pofajukrol lesulne a bor. Inkabb egyszerubb kitalalni valamit.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem értem, én otthon lakom, ahogy Ő is. Ez keserít el, hogy tényleg nem ilyennek ismertem meg, aki ilyenekkel foglalkozna.
Megpróbálok minél kevesebbszer összefutni vele, aztán pár hét múlva írok majd neki azt hiszem.
2023. máj. 27. 16:18
13/14 anonim válasza:
12 Kéredező, neked kell tudni, hogy mennyire kell neked az adott nő és mennyit bírsz lelkileg.
14/14 anonim válasza:
Ha nincs kémia, akkor tényleg nincs értelme tovább menni. 2-3 randi alatt már kéne lennie valaminek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!